Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asocierea SC Drum Concept, Proactiv, Tancrad si Kentel Design – contract de reabilitare drumuri de 50 mil. euro, în Hunedoara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edilii din Hunedoara au semnat la data de 14 noiembrie un contract ce prevede reabilitarea a 114 strazi si 319 drumuri vicinale din Hunedoara si care are o valoare de peste 50 de milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al municipalitatii, primarul Municipiului Hunedoara, Dan Boboutanu, a semnat contractul pentru Acordul Cadru 2, care vizeaza reabilitarea sistemului rutier din municipiul Hunedoara. Acordul Cadru 2 prevede reabilitarea a 114 strazi din municipiul Hunedoara si satele apartinatoare, si a unui numar de 319 drumuri vicinale. Licitatia a fost castigata de asocierea de firme formata din: SC Drum Concept (lider de asociere), Proactiv, Tancrad si Kentel Design.

Valoarea totala a proiectului este de peste 50 de milioane de euro (243.487.552, 54 lei). Acordul Cadru 2 se va intinde pe o perioada de patru ani.

„Am semnat unul dintre cele mai importante proiecte implementate vreodata in municipiul Hunedoara. Este vorba de sute de strazi care urmeaza sa fie reabilitate sau, dupa caz, modernizate. Multe sunt din localitatile apartinatoare. Vorbim de strazi care nu au mai fost reabilitate de peste 40 de ani sau care nu au fost modernizate niciodata”, a declarat Dan Boboutanu.

In perioada urmatoare, se va face impartirea pe contracte subsecvente, apoi vor avea loc proiectarea si executia propriu-zisa.
Primul Acord Cadru a fost semnat in anul 2010, iar prin acesta au fost reabilitate si modernizate aproximativ 18% din totalul de strazi de pe raza municipiului Hunedoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Curățenia și deszăpezirea Sibiului, încredințate unor firme din Deva și Sibiu, contract de peste 14 mil lei

Articolul următor

Al Di Meola revine în Cluj-Napoca, într-un concert extraordinar de lansare al noului său album – Opus

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
0
Share