Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Retailerul japonez Miniso intenţionează să deschidă 40 de magazine în România

PICKERING, ONTARIO: OCTOBER 20, 2017–RETAIL–Miniso’s Pickering Town Centre location, Friday October 20, 2017. [Photo Peter J Thompson] [For Financial Post story by Hollie Shaw/Financial Post] //NATIONAL POST STAFF PHOTO

Miniso, retailerul japonez de produse pentru casă, accesorii și jucării, plănuieşte să deschidă 40 de magazine proprii în România, până în 2020. În prezent, în ţara noastră, există trei magazine, ultimul fiind deschis sâmbătă, în Bucureşti, se arată într-un comunicat al companiei itat de economica.net.

Strategia brandului pentru anul viitor include și deschiderea magazinelor Miniso în sistem de franciză, compania japoneză vizând extinderea în toate orașele din România.

Retailerul Miniso a fost înființat în anul 2013, iar pe piaţa din România a intrat în urmă cu aproximativ două luni, timp în care au fost deschise trei magazine, toate în Bucureşti, respectiv în Veranda Mall, Iris Titan şi Mega Mall.

“În acești cinci ani, a devenit unul dintre comercianții cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ajungând să dețină în acest moment peste 3.000 de magazine în peste 80 de țări de pe toate continentele. Miniso are succes pe piețe de desfacere precum Dubai, Australia, SUA, Canada și bineînțeles, Japonia sau China. Expansiunea în Europa este recentă. Începând din 2017, brandul este prezent în Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia și Ucraina”, se arată în comunicatul celor de la Miniso.

Obiectivul financiar al companiei pentru 2019 este atingerea unei cifre de afaceri de 100 de miliarde de dolari.

De asemenea, Miniso vinde și produse cu licență ale unora dintre marile branduri, cum ar fi Marvel, Pink Panther sau We Bare Bears.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Martin Slabbert - Prime Kapital: Iaşiul este noul Cluj. Proiect de 100.000 mp de birouri

Articolul următor

Producătorul de avioane IAR Braşov, profit de 20 mil. lei în T3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share