Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Martin Slabbert – Prime Kapital: Iaşiul este noul Cluj. Proiect de 100.000 mp de birouri

IASI. ROMANIA – 23 July 2017: Panoramic view of central square in Iasi city

Martin Slabbert, cofondator şi CEO al Prime Kapital, companie de dezvoltare imobiliară şi investiţii, spu­ne că după Cluj, cel mai mare po­ten­ţial de creştere în perioada ur­mă­toare o are Iaşul, IT-ul fiind un puter­nic motor, scrie zf.ro.

Dezvol­ta­torul are în plan să de­ma­re­ze la Iaşi un proiect imo­biliar pe un teren de 11 hec­tare, care să inclu­dă atât un parc de birouri, cât şi locuinţe.

„Putem spune că Iaşul este noul Cluj din punctul de vedere al poten­ţia­lului. Acolo vom lansa cel mai ma­re pro­iect mixt din România. Va avea atât o componentă reziden­ţia­lă, cât şi una de birouri. Vom face acolo un proiect de 100.000 mp suprafaţă în­chiriabilă de birouri, dar în faze. Acesta va fi cel de-al trei­lea mare proiect re­zi­denţial dezvol­tat de Prime Kapital după Avalon Estates, proiect a cărui construcţie urmează să demareze în vara anului următor în zona Pipera din Capitală, ur­mat de proiectul de pe plat­forma Marmura din zona Bucu­reştii Noi”, a declarant pentru sursa citata Martin Slabbert.

Iaşul a ajuns în ul­timii ani unul din­tre ora­şele mari ale ţă­rii ală­turi de Bu­­cu­­reşti, Cluj şi Timi­şoa­ra, cu 20.000 de an­gajaţi în in­dustria de IT, la care se ada­u­gă peste 2.500 de absolvenţi în fiecare an.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

OLEUM VARIUS – tratament pentru varice, tromboflebite, hemoroizi, hemangioame, vase de sânge sparte

Articolul următor

Retailerul japonez Miniso intenţionează să deschidă 40 de magazine în România

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share