Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara: Gala de Binefacere a antreprenorilor italieni dedicată copiilor din medii defavorizate

Prima Gala de Binefacere organizata de antreprenorii italieni va avea loc saptamana aceasta, la Timisoara. Joi va avea loc evenimentul, organizat de Camera de Comert Italiana pentru Romania, in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti.

Gala de Binefacere este cel mai important eveniment organizat de CCIpR si este dedicata entitatilor care se ocupa de sprijinirea oamenilor aflati in dificultate.

Beneficiari ai acestei gale sunt Fundatia Parada din Bucuresti, Asociatia de jucarii (II Giocattolo) din Bradet – Caras-Severin, si Asociatia Curtea Culorilor din Sarbova, judetul Timis.

„Aceste organizații nu au fost alese la întâmplare, în cadrul acestora sunt implicaţi itaieni. Banii vor fi oferiţi chiar în cadrul galei, organizațiile vor primi cercurile pentru a nu fi discuţii. Nu vor fi niciun fel de licitaţii, sumele sunt deja colectate în scop caritabil. Tot în cadrul evenimentului vor fi premiate trei restaurante, două din Timiş şi unul din Arad, cu certificatul Ospitalitate Italiană, ca o recunoaștere oficială din partea CCIpR pentru respectarea tuturor criteriilor bucătăriei italiene. Oaspeţii vor degusta din specialităţile gastronomice pregătite de Chef Luigi Pomata, prezent în ghidul Michelin”, a declarant, potrivit expressdebanat.ro Vincenzo Moderno, vicepreşedintele Camerei italiene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum și unde călătoresc românii? Oferte concrete pe care le găsești la Târgul de Turism Touristica

Articolul următor

„Comunicare și vindecare: managementul relației cu pacienții”

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share