Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 2.000 de apartamente noi în cartierul Tractorul din Brașov

Mai multe companii vor construi în total 1.859 de apartamente în cartierul Tractorul din Brașov, scrie www.bzb.ro. Vor fi 29 de blocuri, o grădiniță și o trei zone verzi, Proiectul a fost avizat în şedinţa comună a comisiilor de urbanism şi de circulaţie din Primăria Braşov.

Spaţiile locative vor fi construite pe patru loturi de teren, cu o suprafaţă totală de 100.792 mp, deţinute de mai mulţi dezvoltatori imobiliari. Pe unul dintre loturi, SC Millenium Towers SRL, SC Bronze Towers SRL, SC Morgan Towers SRL şi SC Casa Nobel SRL vor construi 710 apartamente în 10 imobile cu 10 etaje. De asemenea, pe parcela acestora se vor amenaja şi două zone verzi, fiecare dintre ele cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, unde se vor amenaja şi locuri de joacă pentru copii.

Pe un al doilea lot, SC Casa Nobel SRL va mai construi 276 de spaţii locative, în 6 blocuri, dintre care 3 vor avea 2 etaje şi mansardă, iar celelalte 3 vor avea 4 etaje, iar pe cel de-al treilea lot SC Gold Towers SRL va construi 155 apartamente în 4 imobile cu 4 etaje.

Ultimul lot este deţinut de SC Victory Towers SRL, care va construi 718 apartamente 10 blocuri, dintre care 4 cu 10 etaje, 2 cu pater şi trei etaje şi alte 3 cu câte trei etaje. Pe acest lot se va amenaja un parc cu o suprafaţă de 5.000 mp, dar este prevăzut şi un teren pentru construirea unei grădiniţe.

Grădiniţa, cu o suprafaţă construită de aproximativ 600 mp, va avea spaţii pentru 4 grupe de preşcolari, aceasta urmând a avea program prelungit. De asemenea, unitatea de învăţământ va avea şi un spaţiu verde, scrie publicația citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pădurea de Mâine

Articolul următor

Workshop-uri în țară în urma unui parteneriat între BVB-Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share