Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Onix Park livreaza primele 600 de locuinte in 2019 in urma unei investitii de 32 mil. euro

• Prima faza a Onix Park North Area Residence va fi formata din trei cladiri, doua cu patru si una cu 11 etaje, care vor fi finalizate in iunie, respectiv noiembrie 2019
• Constructia primei faze a proiectului a inceput in urma cu cinci luni, pana in prezent fiind vandute aproximativ 150 de locuinte
• Onix Park este cel mai mare proiect rezidential aflat in dezvoltare in zona Aviatiei – Soseaua Pipera, urmand sa includa aproximativ 2.000 de locuinte si numeroase facilitati, precum centru SPA, sala de fitness, gradinita cu program prelungit, spatii comerciale si supermaket

Primele 600 de apartamente din Onix Park North Area Residence, cel mai mare ansamblu rezidential aflat in constructie in zona Aviatiei – Soseaua Pipera, vor fi livrate in 2019, in urma unei investitii de 32 de milioane de euro, atat in constructia de locuinte cat si de facilitati.
Constructia primei faze a Onix Park a demarat in urma cu cinci luni, pana in prezent fiind vandute aproximativ 150 de locuinte. Cele 600 de locuinte sunt grupate in doua imobile cu un regim de inaltime redus, P+4 etaje, si un imobil cu un regim de inaltime S+P+11 etaje, care vor fi finalizate in lunile iunie si noiembrie 2019.
In total, Onix Park North Area Residence va include aproximativ 2.000 de locuinte, acesta urmand sa fie cel mai mare ansamblu rezidential din zona Aviatiei – Soseaua Pipera. ”Chiar daca in zona au fost anuntate numeroase proiecte, oferta de locuinte aflate in dezvoltare este una redusa raportat la zecile de mii de persoane care lucreaza in zonele Barbu Vacarescu – Pipera. Facilitatile proiectului si preturile atractive sunt alti factori care au dus deja la contractarea a circa un sfert din locuintele din prima faza”, afirma Maria Andrei, manager de vanzari al proiectului.
In acest moment mai sunt disponibile la vanzare apartamente cu doua camere si doua bai, cu trei camere si penthouse-uri, avand suprafete care pleaca de la 70 de metri patrati construiti si preturi care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA.
Proiectul va dispune de o multitudine de facilitati, printre care un centru SPA, sala de fitness, gradinita cu program prelungit, spatii comerciale si un supermarket, farmacie precum si numeroase spatii verzi si de joaca pentru copii, zone pietonale si de promenada pe malul lacului din imediata apropiere a ansamblului. Proiectul va pune la dispozitia locatarilor si vizitatorilor si numeroase locuri de parcare, atat supraterane cat si subterane.
Onix Park este amplasat in zona de nord a Bucurestiului, in apropierea proiectelor de birouri dezvoltate in zonele Barbu Vacarescu – Floreasca – Pipera si a numeroase puncte de interes public (Serviciul de Pasapoarte, institutii de invatamant si clinici medicale private).
Onix Park North Area Residence este dezvoltat de catre Onix Residence, dezvoltator care a finalizat peste 1.000 de apartamente in proiecte precum Onix Residence, amplasat in zona Orhideea din Bucuresti, si Onix Blue Mamaia Nord, amplasat pe litoral.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Centura municipiului Satu Mare, finanţată din fonduri europene; investiție de peste 400 de milioane de lei

Articolul următor

Directorul general Bosch din Blaj, în vizită la UMFST Tîrgu Mureș

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share