Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unicornul american Tradeshift: Centrul de greutate al expansiunii din IT va fi în România

Tradeshift, un start-up cu sediul central în San Francisco care şi-a câşti­gat în acest an eticheta de unicorn după ce a fost evaluat la 1,1 mld. do­lari pe fon­dul cererii pu­ternice pentru solu­ţiile sale de digitalizare a lanţurilor de dis­tri­bu­ţie, are în plan o ex­pan­siu­ne masivă a cen­trului său de IT din România, scrie zf.ro.

Compania, care a fost înfiinţată de trei an­tre­pre­nori danezi, şi-a pus ca ţintă să ajungă la peste 400 de oameni în România în doi ani de zile.

„Avem o echipă de 145 de oameni aici, în România, este o echi­pă extraor­dinară, formată în cea mai mare parte din ingineri. Scopul nostru este să tri­plăm mărimea operaţiunilor desfă­şura­te de biroul din România în următorii doi ani, deci ne aşteptăm la o creştere uria­şă pe plan local. Chiar acum ur­mează să văd ur­mă­torul sediu al ope­ra­ţiunilor noastre de aici, pentru că spaţiul ac­tual este deja plin“, a decla­rat, într-un interviu pentru ZF, Christian Lanng, fon­dator şi CEO al Tradeshift.

„Vom avea o pre­zenţă şi mai mare aici în Bu­cu­reşti, dar am pu­tea adă­u­ga un bi­rou şi într-un alt oraş„, a adă­ugat el.

Compa­nia nu are un cen­tru de externa­li­zare la Bucureşti, ci unul în care se dez­voltă produse pentru cli­enţii finali, a precizat Lanng.

Sursa foto: tradeshift.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Familia Dîrjan a renunţat la Italia pentru a pune pe picioare o afacere cu lavandă în localitatea Fetindia din Sălaj

Articolul următor

AFIR, sume uriașe pentru afaceri la țară

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share