IT&C Lideri si afaceri Ultimele stiri

Daniel Rusen, numit Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft România

Microsoft România anunță numirea lui Daniel Rusen în rolul de Director de Marketing și Operațiuni, începând cu data de 1 decembrie.

Daniel Rusen s-a alăturat Microsoft România în anul 2011 ca Product Marketing Manager, iar un an mai târziu a preluat funcția de Distribution Lead, cu misiunea de a conduce partenerii de afaceri ai companiei într-un proces de transformare profundă în direcția serviciilor de cloud.

În ultimii trei ani, Daniel a condus echipa de soluții de business integrate în Cloud din poziția de Business Group Lead, rolul său fiind acela de a asigura sinergia între marketing și operațiuni, concentrându-și activitatea pe obiectivele de afaceri ale companiei pe piața din România – adopția serviciilor de cloud ca parte a democratizării accesului la tehnologie pentru companii, incluzând produse și servicii cloud de notorietatea pe piața globală, cum ar fi Azure sau Office 365.

Cu o experiență de afaceri de peste 17 ani în domeniul telecomunicațiilor și IT și având o pasiune pentru tehnologie cultivată încă din timpul anilor de studiu la Insitutului Politehnic București, Daniel Rusen preia de la 1 decembrie un rol strategic în cadrul Microsoft România. În calitate de Director de Marketing și Operațiuni, Daniel își va conduce echipa în eforturile sale de a accelera procesul transformării digitale în toate segmentele de pe piața din România.

“În urmă cu 7 ani m-am alăturat echipei Microsoft România cu un prim scop – cel de a dezvolta Office 365, după părerea mea, un serviciu de cloud revoluționar atunci și acum. Această nouă oportunitate este pentru mine continuarea misiunii pe care mi-am asumat-o, aceea de a demonstra puterea remarcabilă și rolul important pe care cloud-ul le are în transformarea digitală. Cred în puterea tehnologiei și a transformărilor pe care aceasta le poate aduce și mă alătur echipei de M&O cu bucurie, deoarece noul rol îmi va oferi și mai mult posibilitatea de a contribui și accelera democratizarea accesului la tehnologie pe piața din România”, declară Daniel Rusen, Director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România.

Bogdan Popescu, cel de la care Daniel Rusen va prelua noua funcție, se va alătura de la 1 decembrie echipei Enterprise CEE în calitate de CEE Enterprise Sales Excellence Director și Head of Strategic Enterprise Initiatives. Acesta va fi responsabil de operațiunile departamentului Commercial Enterprise Business din Europa Centrală și de Est (CEE). Bogdan Popescu continuă astfel un parcurs profesional solid, în cadrul Microsoft România unde a asigurat in ultimele 4 luni și rolul de General Manager interimar până la numirea Violetei Luca în această funcție, ca parte a unei cariere remarcabile începută în Shell unde a activat timp de 15 ani cât și în METRO Group pentru care a lucrat 5 ani, 10 din cei peste 25 de ani activând în afara țării (Olanda, Spania, Bulgaria).

Microsoft a deschis primul birou în România în 1996 și este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața soluțiilor software și cloud globală și locală, având peste 1700 de angajați în București și Timișoara, fiind în același timp și principalul hub de suport tehnologic al regiunii.

Related posts

Napoca Imobiliare o afacere și, mai ales, o familie de succes

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Corteva Agriscience promite tehnologie

Ligia Voro

APIA a autorizat plăți de peste 8,1 milioane de euro beneficiarilor de fonduri pentru bunăstarea porcinelor

Papuc Irina

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, 5 milioane euro din fonduri europene

redactia

Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence. Superstaruri si surprize

Ligia Voro

Primul workshop din Vestul țării despre blockchain la UVT

Ligia Voro

Vești bune: Uzinele Dacia sunt gata să reia progresiv activitatea industrială

Papuc Irina

Undă verde pentru „Autostrada Unirii”

redactia

CNAIR a scos la licitaţie proiecte de 13,8 miliarde de lei finanţate din fonduri UE

Stefana Muresan

Agenţia Klain lansează o serie de pachete speciale pentru IMM-uri prin LeasingWEB

A. I.

MYS 2020: A Superyacht Industry Support Show

Ionut Oprea

Gilău-Nădășelu va fi conectată la Autostrada Transilvania. La sfârșitul lunii, recepția lucrărilor de la Gilău

redactia

Vânzările Eximtur au depăşit 55 de milioane de euro în 2017

Stefana Muresan

Eurocerad International din Bucureşti, singurul ofertant la licitaţia de completare a proiectului tehnic pentru nouă kilometri din Autostrada Lugoj – Deva

redactia

Patru companii specializate în iluminat vor scoate Zalăul din beznă

Nora Dumitrescu

Şcoala de Carte şi Meserii își deschide porțile

Ionut Oprea

Elite în business. Județul Mureș. Decorex Prod, mobilier mureșean pe Coasta de Azur și în SUA

Florin Marcel

Ferma din Recea Cristur a finalizat trecerea la agricultura ecologică

Nora Dumitrescu

Fondatorul Albalact și-a vândut clădirile de birouri din Cluj

Nora Dumitrescu

Planul celui mai bogat cioban din România: supra-rasa de oaie

redactia

Timiș: Dumbrăviţa, comuna cu incubator de afaceri cu 20 de firme, transport în comun şi sală polivalentă

Stefana Muresan

Filarmonica Banatul va intra într-un amplu proces de reabilitare

redactia

Creștere de 10 ori a numărului de localități deservite de Compania de Apă Someș, compania vizează o finanțare europeană de 350 mil de euro

Stefana Muresan

Primul Selgros din Baia Mare va fi funcțional până la finalul anului

Nora Dumitrescu

Leave a Comment