Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prin artă, luptăm împotriva cancerului

Grupul de suport “VIOLETA”, al persoanelor diagnosticate cu cancer la sân – aparținând Asociației ONCOHELP TIMIȘOARA, Grupul de Suport “CURCUBEUL” – al Asociației împotriva Cancerului, Asociația Culturală RONDO și Colegiul Național de Artă Ion Vidu din Timișoara vă invită la vernisajul expoziției caritabile “PRIN ARTĂ, luptăm împotriva cancerului”. Expoziția va fi prefațată de un concert caritabil susținut de către elevii și profesorii Colegiului Național de Artă Ion Vidu Timișoara.

Evenimentul va avea loc marți, 4 decembrie 2018, începând cu ora 18,00, în sala de concerte “Mihai Perianu” a Colegiului Național de Artă Ion Vidu din Timișoara.

Obiectele scoase la vânzare în cadrul expoziției au fost realizate în timpul ședințelor de terapie prin artă, de către persoanele diagnosticate cu cancer. Veți avea astfel ocazia de a achiziționa cadouri de Crăciun pentru cei dragi, și de a contribui la acțiunea de strângere de fonduri pentru susținerea viitoare a acestor activități.

Misiunea Grupul de suport “VIOLETA” urmărește să redea membrilor săi forța existențială și autodeterminarea, extrem de importante în cresterea calității vieții. Într-un astfel de grup înțelegerea reciprocă, trezirea speranței, altruismul, imitarea corectivă, coeziunea de grup sunt mai puternice si mai importante decat intervenția profesională și detașată a terapeutului. Terapeuții s-au retras “în fundal”, fiind prezenți doar ca invitați, ca sfătuitori, conducerea grupului fiind asigurată de persoane diagnosticate cu cancer la sân. Grupul de Suport “Violeta” pentru Persoanele Diagnosticate cu Cancer la San a fost înființat în octombrie 2006, scopul fiind ajutorarea femeilor diagnosticate cu cancer la sân.

Asociația Împotriva Cancerului a fost înființată în 2009 și are ca scop lupta împotriva cancerului, sprijinirea și sustinerea post-terapeutică a bolnavilor de cancer și a aparținatorilor acestora, promovarea drepturilor fundamentale ale bolnavilor de cancer din România și sustinerea accesului neîngrădit, egal și nediscriminatoriu la metodele de prevenție, tratament și îngrijire.

Vă așteptăm la expoziția caritabilă “PRIN ARTĂ, luptăm împotriva cancerului”, și vă invităm să susțineți lupta împotriva acestei crunte maladii!

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la telefon 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoană de contact: Dr. Valeriu Borugă sau telefon 0756 034 333, e-mail: mirunavitcu@yahoo.com, persoană de contact: Miruna Vitcu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cadouri, evenimente si concerte la Noblesse Palace Christmas Fair, 6-8 decembrie 2018!

Articolul următor

Tarom ofertă cu ocazia Centenarului bilete cu discounturi de 20%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Via Transilvanica Maraton 2024

Evenimentul de alergare Via Transilvanica Maraton și-a deschis înscrierile. De-a lungul cursei se va parcurge un segment de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share