Industrie Investitii Mureș Ultimele stiri

Kastamonu Reghin, investiții de 4 mil. euro în cea de-a treia linie de melaminare a PAL-ului

Compania turcă Kastamonu România (fosta Prolemn) a finalizat în acest an investiţii de 4 mil. euro, în principal pentru instalarea celei de-a treia linii de melaminare a PAL-ului, scrie Ziarul Financiar.

În fabrica Kastamonu din Reghin sunt produse plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate – n.red.), foi de uşi, PAL (plăci din aşchii de lemn) brut şi PAL melaminat, dar şi blaturi de bucătărie pentru reţelele de bricolaj, producătorii de mobilă, distribuitorii de materiale şi accesorii pentru industria mobilei.

Cel mai important proiect finalizat anul trecut de compania din Reghin a fost dezvoltarea colecţiei de PAL melaminat cu încă 20 de decoruri şi 3 noi structuri. Kastamonu livrează produsele realizate la Reghin în ţări precum Ungaria, Italia, Serbia, Polonia, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Croaţia, Slovenia, Slova­cia, Algeria, Maroc, Guatemala, Egipt sau Franţa.

Compania estimează că va încheia anul în curs cu afaceri de 192 mil. euro, mai mult cu 16% faţă de anul trecut, În 2017, producătorul din Reghin a avut o cifră de afaceri de 755,8 mil. lei (165,4 mil. euro), scrie publicația citată.

Related posts

Topul transportatorilor din Bistrița-Năsăud: BCVO Logistics, Aguaviva, Gazquez Transport și Filadelfia

Stefana Muresan

Compania portugheză Coindu, furnizor de tapițerii pentru Audi, Volvo, BMW, Mercedes, Saab, 120 de posture vacante

Stefana Muresan

Studiu Deloitte: tehnologia blockchain, printre primele cinci priorități strategice ale organizațiilor

Ligia Voro

Leave a Comment