Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul portughez de componente auto Coindu angajează 125 de oameni pentru fabrica de lângă Arad

Producătorul portughez de componente auto Coindu angajează 125 de oameni pentru fabrica de tapiserii din judeţul Arad, potrivit zf.ro.

Compania caută 70 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, 50 de confecţioneri-asamblori articole din textile, dar are disponibile şi 5 joburi pentru lucrător controlor final con­form AJOFM Arad. Coindu a ajuns la finalul anului trecut la un număr mediu de 1.847 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Coindu produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o su­prafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte com­ponente soft de interior pentru Audi, BMW, VW sau Porsche, potrivit informaţiilor de pe site-ul producătorului portughez.

Compania a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de peste 452 mil. lei (aproxi­mativ 99 mil. euro), mai mult cu 14% faţă de anul anterior. România a fost prima piaţă inter­na­ţională pe care a intrat Coindu, care în pre­zent mai de­ţi­ne pe lân­gă fabrica din Curtici unităţi de pro­ducţie în Por­tu­ga­lia şi în Mexic, două centre de dez­voltare şi un birou de vânzări în Germania şi un spaţiu de depozitare în Slovacia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Municipiul Aiud, proiecte pe fonduri europene în valoare de 61 mil. euro

Articolul următor

Kastamonu Reghin, investiții de 4 mil. euro în cea de-a treia linie de melaminare a PAL-ului

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share