Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR a luat 100 de basculante Ford pentru deszăpezire, investiție de aproape 10 mil. euro

Cele 103 Autobasculante Ford 3542D, recepționate marți de CNAIR, urmează să intre în dotarea Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri din Bucuresti, Constanța, Craiova, Brașov, Iași, Timișoara și Cluj și vor întări capacitatea acestora de a desfășura în regie proprie inclusiv acțiuni de deszăpezire pe autostrazile și drumurile naționale din România, spune compania într-un comunicat de presă.

Autobasculantele sunt marcă Ford și sunt dotate cu lamă și răspânditor de materiale pentru deszăpezire.

Prețul mediu pe bucată este de 95.100 de euro, fără TVA. Autobasculantele au o configurație a tracțiunii tip 6X4, sunt dotate cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii și răspânditor pentru materiale antiderapante și vor fi folosite inclusiv pentru alte activităti specifice CNAIR S.A, ca de exemplu transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt și al asfaltului produs de acestea.
Valoarea contractului pentru cele 103 utilaje este de aproximativ 9.800.000 euro, fără TVA.

Planurile Companiei de Drumuri presupun achiziționarea anuală și etapizată a mai mult de 1000 de mașini si utilaje, până la această dată fiind achiziționate peste 850 de utilaje.

CNAIR SA a mai achiziționat în luna mai a acestui an un lot de 16 autobasculante Ford 4142D Euro 6C, destinate lucrărilor de reparație și întreținere a rețelei rutiere naționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima fabrică de instrumente muzicale din Republica Moldova, deschisă de cunoscutul lutier reghinean Vasile Gliga. Investiţie simbol de Centenar

Articolul următor

Investiție de 15 milioane de euro în infrastructura verde din Craiova, finanțată de BERD

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share