Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Revenirea lui Wargha Enayati. Construiește până la sfârșitul anului viitor cel mai mare proiect medical privat din România, investiție de 60 de mil. euro

Cu o investiție de 60 de milioane de euro, Wargha Enayati, antreprenorul care, în urmă cu trei ani a făcut exitul din rețeaua de sănătate Regina Maria, construiește Revera Medical City, cel mai mare proiect medical privat din România, care va fi finalzat la sfârșitul anului viitor. 

”Vorbim despre o investiție de 60 de milioane de euro. Este cel mai mare proiect medical privat și de stat construit după revoluție. Este cel mai mare proiect din punctul de vedere al serviciilor pe care le găsești sub același acoperiș, fiind un fel de Medical City. Este într‑adevăr axat mai mult pe vârstnici, pe geriatrie și pe oncologie, cu o componentă puternică pe partea de logistică pentru vârst­nici. Va avea apartamente de lux, cu toate anexele. Partea de spital, de oncologie, va fi un joint venture între Monza și Enayati Group. Noi sperăm să fie gata la finalul anului 2019”, a declarat Dr. Wargha Enayati, în cadrul unui interviu publicat de revistabiz.ro.

Potrivit republica.ro, Dr. Wargha Enayati s-a născut în Germania. Vine dintr-o familie de medici, dar și antreprenori, de origine persană. În România a venit în 1983. Este medic cardiolog. În 1995 a fondat Centrul Medical Unirea, care a devenit rețeaua privata de servicii de sănătate Regina Maria. În 2010, alături de soția sa Mitra Enayati a înființat Fundația Regina Maria, dedicată acordării de servicii medicale și educație unor categorii defavorizate de persoane. În 2015 se retrage din acționariatul rețelei Regina Maria. În 2016 devine acționar principal la Intermedicas companie de concierge medical și second opinion, la MedicHub – companie de comunicare medicală. În 2017 achiziționează Viața Medicală – cea mai importantă revistă de profil din România și lansează Revera Medical City cel mai mare proiect medical privat. În 2018 intră în acționariatul Docbook (prima aplicatie de programari la medic) si platforma de recrutare medicala Medijobs si așează totul sub o umbrelă, luând astfel naștere Enayati Group.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alianţa Vestului - Autostrada Transilvania, Autostrada Timişoara – Belgrad, tren de mare viteză între cele patru oraşe, finalizarea centurilor, dezvoltarea aeroporturilor, atragerea de fonduri europene

Articolul următor

Brașov: Un leu din trei, în investiții în perioada 2018-2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share