Infrastructura Ultimele stiri

Ofertă CFR pentru călătorii nelimitate în 30 de țări europene

CFR Călători vine cu o ofertă în această lună, Interrail Pass, o reducere de 15% pentru călătorii nelimitate în 30 de țări europene.

Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2018, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 martie 2019. Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe http://www.interrail.eu/. Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Related posts

Medist Group se relocheaza in Novis Plaza

Stefana Muresan

Platforma feroviară Remarul, complex rezidențial

Nora Dumitrescu

Spațiul pentru Summit-ul UE de la Sibiu, amenajat de o firma din Satu Mare

redactia

Leave a Comment