Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un clujean vinde fotolii de masaj în toată lumea, inclusiv la Polul Nord

Omul de afaceri clujean Adrian Rus, fondatorul companiei Komoder, vinde fotolii de masaj în toată lumea, anunță Via Cluj TV. Potrivit sursei itate, business-ul înseamnă o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro anual.

Adrian Rus are propriile magazine în România (Cluj, București, Iași și Timișoara) și în Spania, Italia și Bulgaria, cu perspectiva de a deschide în viitorul apropiat puncte de lucru în Ungaria și Italia.

Conceptul medical al fotoliilor are la bază munca unei echipe specializate pe kinetoterapie. Acea echipă a creat un fotoliu care înlocuiește cu brio serviciile maseurului profesionist atât de utile în cazul persoanelor sedentare, a celor cu probleme de mobilitate sau care, pur și simplu, au nevoie de relaxare în timpul sau după programul de muncă.

Fotoliile vândute de Adrian Rus în toată lumea (inclusiv la Polul Nord) sunt fabricate în China și Japonia. Ele încorporează un software care scanează corpul fiecărei persoane care utilizează acest dispozitiv, iar apoi programul elaborează o schemă de masaj bazată pe tehnicile maseurilor din China și din Japonia.

Mai mult, aceste fotolii oferă inclusiv posibilitatea de a utiliza căldura, pentru relaxarea mușchilor, ori ionii negativi de oxigen, care au un efect benefic asupra corpului uman. Tetiera fotoliilor permite utilizarea de cromoterapie, adică relaxarea cu ajutorul luminii generate de dispozitive de tip LED, ori relaxarea cu ajutorul unor sunete ambientale difuzate de sistemele audio încorporate în aceste fotolii.

Foto: komoder.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

Articolul următor

România a preluat preşedinţia Consiliului UE în domeniul sănătăţii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share