Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum arată în interior trenul direct Cluj – Viena

De la Cluj Napoca a plecat duminică, în zori, primul tren spre capitala Austriei. Botezat Transilvania, acesta ar trebui să ajungă la destinaţie în 10 ore.

În gara din Cluj au fost duminică zeci de doritori care au plătit pentru bilet, în jur de 130 de lei. Trenul opreşte doar la Oradea şi la Budapesta.

“Personal, nu prea am mai călătorit cu trenul şi dacă este opţiunea asta, e o idee bună şi mai ales că merge destul de repede. Și e chiar ieftin. Mergem de Crăciun să vedem oraşul, că am mai fost şi e mai interesant”, spune un tânăr, citat de stirileprotv.ro. Până acum foarte mulţi români călătoreau în capitala Austriei cu maşina, însă cei care nu vor să stea la volan cu orele cred că soluţia de pe calea ferată este numai bună.

Trenul pleacă din gara din Cluj-Napoca, în fiecare zi, la ora 7:35 şi ajunge în capitala Austriei puţin după ora 17. Întoarcerea din Viena este însă la ora 10 dimineaţa şi ajunge la Cluj-Napoca undeva după ora 21. Controlul documentelor se face în Episcopia Bihor.

Video aici

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul tren Cluj - Viena a plecat duminică din România. Toate biletele s-au vândut

Articolul următor

Cine sunt antreprenorii puternici care au cumpărat terenuri în cele mai râvnite județe. Preț record de 16.625 euro/hectar

Citește și:
Loading RSS Feed
Total
0
Share