Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Satu Mare: S-au semnat patru contracte de modernizare a infrastructurii rutiere

Conducerea Consiliului Judetean Satu Mare a semnat in data de 13 decembrie 2018, 4 contracte de modernizare a infrastructurii rutiere din judet, insumand peste 17 kilometri de drum judetean.

Primul tronson de drum, pentru care s-a semnat contractul, asigura legatura rutiera intre localitatile Carei si Capleni. Este vorba despre obiectivul de investitie: „Modernizarea drumului judetean DJ108C Carei (DJ108M) – Capleni (Biserica si Manastirea Franciscana Sfantul Anton de Padova). Portiunea de drum care va fi modernizata are o lungime de 3,5 kilometri, iar lucrarea va fi executata de o asociere de firme: Samcif SA (liderul asocierii), Alfa Rom SRL, Constructii Drumuri SA, Viakon Drum SRL si SVA Asisteh SRL. Pentru acest proiect de investitie, in valoare de 4,3 milioane de lei fara TVA, executantul are la dispozitie 3 luni pentru intocmirea proiectului tehnic si 9 luni pentru executia lucrarilor.

Urmatoarele doua contracte semnate, vor fi executate de asocierea de firme Alfa Rom SRL (liderul asocierii), Samcif SA, Constructii Drumuri SA, Viakon Drum SRL si SVA Asisteh SRL. Acestea vor realiza lucrarile de modernizare a tronsoanelor de drum „DJ 109M Batarci – Valea Seaca”, in lungime de 4,1 kilometri si “DJ 194B Dara – Dorolt, comuna Dorolt”, in lungime de 6,1 kilometri. Valoarea lucrarile pentru primul tronson este de 4,9 milioane de lei fara TVA, iar pentru cel de-al doilea, tot de 4,9 milioane de lei fara TVA. Cele doua sectoare de drum nu au beneficiat de investitii in ultimii 15 ani, fiind executate doar mici lucrari de reparatii. In urmatoarele 3 luni se va face proiectul tehnic, apoi timp de 9 luni vor fi realizate lucrarile propriu-zise.

Cel de-al patrulea contract, semnat in cursul aceleiasi zile, se refera la reabilitarea unui important tronson de drum judetean care asigura ocolirea municipiului Satu Mare de catre autovehiculele de mare tonaj. Vor fi facute reparatii capitale pe drumul judetean DJ 194C: intersectie DJ 194A – Botiz (int. DN 19), pe o lungime de 3,4 kilometri, in localitatea Botiz. Ofertantul castigator este asocierea de firme Constructii Drumuri SA (liderul asocierii), Alfa Rom SRL, Samcif SA, Viakon Drum SRL si SVA Asisteh SRL. Valoarea investitiei este de 2,7 milioane de lei, fara TVA. Contractul prevede 3 luni de proiectare si 6 luni de executie a lucrarilor.

Finantarea pentru cele 4 obiective de investitie este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala, etapa a doua.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureș: Licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor pe Valea Izei și Valea Ruscovei, contracte de aproximativ 150 mil. lei

Articolul următor

Mihăiţă Fundeanu: Hidroconstrucţia - cifră de afaceri de peste 110 mil. lei, în primele 6 luni ale anului. Compania vizează penetrarea pe noi pieţe prin deschiderea de sucursale în Belgia, Germania, Irak, Iordania, Kazahstan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Bootcamp FIX Cluj 2024 la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este gazda primei întâlniri din cadrul iterației noi, Bootcamp…
Citeste mai mult

Universitatea FITS

Festivalul Internaţional de Teatrul de la Sibiu și-a extins an de an domeniile în care excelează. În paralel…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share