Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mihăiţă Fundeanu: Hidroconstrucţia – cifră de afaceri de peste 110 mil. lei, în primele 6 luni ale anului. Compania vizează penetrarea pe noi pieţe prin deschiderea de sucursale în Belgia, Germania, Irak, Iordania, Kazahstan

În ultimii ani şi în prima parte a lui 2018, sectorul construcţiilor inginereşti a traversat o perioadă caracterizată prin lipsa proiectelor majore de investiţii şi de scădere a numărului de proceduri de atribuire contracte de lucrări, a spus Mihăiţă Fundeanu, directorul general al companiei Hidroconstrucţia, în cadrul unui interviu pentru bursa.ro. Potrivit directorului Hidroconstrucţia, în primele şase luni ale anului în curs, compania a realizat o cifră de afaceri de 110.174.477 lei, obţinând un profit de 1.980.905 lei.

”Pentru atingerea obiectivelor sale legate de satisfacerea cerinţelor, nevoilor şi aşteptărilor clienţilor; de menţinerea şi îmbunătăţirea poziţiei pe piaţă şi diversificarea domeniului de activitate, precum şi de îmbunătăţirea tehnicilor, metodelor, dotărilor de realizare a proiectelor, Hidroconstrucţia inves­teşte în creşterea nivelului de pregătire tehnico-profesională a personalului prin realizarea de cursuri de instruire şi programe de pregătire, în achiziţionarea de echipamente tehnice performante şi prietenoase cu mediul, în îmbunătăţirea continuă a sistemelor de management pentru asigurarea calităţii, protecţiei mediului, SSM, responsabilitate socială; îmbunătăţirea abilităţilor privind accesul la informaţii din mediul online şi de dezvoltare a unui sistem informatic propriu, dar şi în penetrarea pe noi pieţe prin deschiderea de sucursale în afara României (Belgia, Germania, Irak, Iordania, Kazahstan). Nu în ultimul rând, investim în realizarea de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale în Bucureşti şi alte zone din ţară.”, a arătat, pentru sursa citată, directorul general al companiei Hidroconstrucţia.

În semestrul al doilea, Hidroconstrucţia a reuşit să adjudece în România un număr de 40 contracte de execuţie lucrări, cu o valoare aproximativă de 567 milioane lei, în timp ce în plan extern, compania derulează, în acest an, un număr de 25 de contracte, cu o valoare totală de circa 118,6 milioane euro, a mai preciat Mihăiţă Fundeanu.

Foto: hidroconstructia.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Satu Mare: S-au semnat patru contracte de modernizare a infrastructurii rutiere

Articolul următor

Deputatul Dinu Socotar explică legea offshore și introducerea unei taxe progresive

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share