Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Norvegienii de la Visma Software România au în plan angajarea a peste 100 de persoane

La final de 2018, Visma Software România își menține poziția fruntașă în domeniul tehnologiei informației, cu o creștere economică estimată de 29 de procente față de anul 2017. Cifra de afaceri a companiei ajunge, astfel, la 88.971.822 de lei, cu peste 20 de milioane de lei mai mult decât în 2017, când cifra de afaceri a companiei la final de an era de 68.906.072 de lei.

Visma Software Româniaeste o companie cu tradiție norvegiană, care reunește în birourile din Timișoara și Sibiu experți de top din domeniul IT. Profiturile companiei se preconizează a fi cu 29% mai mari la finele anului 2018, față de anul precedent.

Visma Software România și-a mărite chipele din birourile din Sibiu și Timișoara în anul 2018, ajungând la peste 450 de angajați – cu 18% mai mulți decât în anul anterior, continuând astfel trendul ascendent început în urmă cu câțiva ani. Compania investește în dezvoltarea echipelor din România, axându-se pe un mediu de lucru prietenos, beneficii speciale pentru membrii echipei și creșterea calității serviciilor pe care le oferă.

Abordând sistemul de lucru norvegian, Visma Software România preconizează, pentru anul 2019, o creștere economică de cel puțin 20% și plănuiesc să mărească echipa cu cel puțin 100 de membri noi.

“Visma reprezintă o poveste de succes în lumea tehnologiei informației. Cu toate problemele generate de lipsa predictibilității în sfera taxelor și impozitelor, cât și de lipsa de personal calificat, am reușit să creștem organic an de an și să ne consolidăm poziția de lideri în industria de software. Sperăm ca 2019 să ne aducă și deschiderea spre piața din România, până acum funcționând doar ca centru de dezvoltare”, a declarat Sorin Rotariu, Managing Director Visma Software România.

Visma are o tradiție de peste două decenii pe piața produselor software pentru automatizare și gestionare din Europa. Compania are o bază puternică în sisteme integrate ERP (Enterprise Resource Planning) aflate la baza proceselor de management într-o multitudine de afaceri din întreaga lume, care sunt astfel mediate în timp real prin aplicații tehnice. Portofoliul companiei include și procese complementare POS, CRM, produse bancare și produse de automatizare pentru plata online.

Visma și-a făcut simțită prezența în România în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediu la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect susținut din fonduri europene: Brașovenii de la Medo investesc 1,3 milioane de euro într-un centru de sănătate

Articolul următor

Uniunea Geodezilor din România are o nouă conducere

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share