Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uniunea Geodezilor din România are o nouă conducere

Recent a avut loc Conferința Națională a Uniunii Geodezilor din România în cadrul căreia au fost aleși membrii Biroului Excutiv al Uniunii. Profesorul universitar Cornel Păunescu (Facultatea de Geologie și Geofizică din cadrul Universității București) a predat ștafeta de Președinte către Ionuț Săvoiu, președinte al Asociației Locale Dâmbovița și reprezenantul UGR în cadrul Comisiei 3 a Federației Intenaționale a Geodezilor (Managementul Informației Spațiale).
Ionuț Săvoiu (50 ani) are o vastă experiență profesională și managerială în domeniul cadastrului și înregistrării propietații dar și în preluarea, producția și gestiunea datelor geospațiale, atât la nivel național cât și internațional.

Echipa actuală de conducere (Biroul Executiv) este completată de către prof. Univ. dr. ing. Ana Cornelia Badea, prof. dr. ing. Petre Iuliu Dragomir (ambii de la Facultatea de Geodezie din cadrul Universității Tehnice de Construcții București), Mircea Afrăsinei, Dan Popescu și Conf. dr. Ing. Tudor Sălăgean (Prodecan al Facultății de Horticultură din cadrul Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca) – vicepreședinți, și Alexandru Dorin Păun – secretar executiv și Ion Joița – trezorier .

Noua conducere este susținută de către Comisia de cenzori compusă din prof. Dr. Ing. Sorin Herban (Vicedecan al Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnice Timișoara), șef lucrări dr. Ing. Constantin Irinel Greșiță (Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității Transilvania Brașov) și prof. Dr. Ing. Maricel Palamariu (Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Norvegienii de la Visma Software România au în plan angajarea a peste 100 de persoane

Articolul următor

Șapte primării din Cluj, acord de asociere pentru trenul metropolitan. Dezvoltare imobiliară fără precedent în jurul municipiului Cluj Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share