București Real Estate Ultimele stiri

CTP câștigă premiile Best Warehouse Development and Developer și Dezvoltatorul Industrial al anului 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, își reconfirmă poziția de lider al pieței locale de profil prin câștigarea a două premii importante pentru industria de real estate: Best Warehouse Development and Developer of the Year și Dezvoltatorul Industrial al anului.

Compania a primit recunoașterea cuvenită prin câștigarea premiului Best Warehouse Development and Developer of the Year în cadrul Galei Premiilor CIJ România 2018, pentru dezvoltarea accelerată a proiectului CTPark Bucharest West. Ritmul de creștere al acestui proiect a depășit performanțele înregistrate în 2017, iar în prezent a fost atinsă o suprafață construită de aproximativ 400.000 m². Acesta este al doilea an consecutiv în care CTP câștigă această importantă distincție pentru CTPark Bucharest West.

Cel de-a doilea premiu, Dezvoltatorul Industrial al anului, a fost primit în cadrul Galei Real Estate 2018 și marchează activitatea CTP în 2018, atât în parcurile din jurul Bucureștiului, cât și la nivel național. CTP a atins și a depășit pragul de 850.000 m² în România, cu 300.000 m² livrați în acest an atât în zona limitrofă Bucureștiului (CTPark Bucharest, CTPark Bucharest West și CTPark București Chitila), cât și în țară, în Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara.

“Suntem onorați să primim aceste premii. Pentru noi, ele sunt dovada faptului că munca în echipă dă roade. Ne-am propus să ajungem cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est și am reușit cu o strategie bună și cu multă muncă din partea unei echipei talentate și pasionate care constituie motorul creșterii noastre. De asemenea, pentru această reușită le suntem recunoscători tuturor partenerilor noștri bancari, furnizorilor și colaboratorilor. Suntem încrezători că în următorii ani vom reuși să consolidăm poziția României pe harta industrială și logistică a Europei, având ca pilon principal de susținere CTPark Bucharest West” a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

CTPark Bucharest West este gândit pentru a fi un adevărat ecosistem care să înglobeze spații de depozitare, dar care să fie un loc de muncă civilizat pentru angajații companiilor chiriașe. Parcul va dispune de un cabinet medical, de un supermarket pentru cumpărăturile zilnice, de un restaurant cu mâncare sănătoasă, dar și de unități de cazare pentru forța de muncă. De asemenea, vor fi prevăzute piste de biciclete atât pentru o deplasare mai ușoară în incinta parcului, cât și pentru a oferi un mediu de lucru sănătos prin adoptarea bicicletei ca mijloc de transport sustenabil. Proiectat a fi cel mai important hub logistic din România și Europa Centrală și de Est, CTPark Bucharst West va include și un spațiu de servicii pentru transportatori, prevăzut cu benzinărie și spălătorie pentru tiruri. Toate aceste servicii, specificațiile tehnice ale clădirilor, flexibilitatea spațiilor, precum și poziționarea excelentă în vestul capitalei cu acces direct la autostrada A1, au determinat companii importante precum Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, DSV, Yusen Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, Cargo Partner, Gefco, NOD (Network One Distribution) să-și instaleze operațiunile aici.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 90 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 850.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Michelin, la 40 de ani de existenţă a fabricii de la Zalău: investiţii de 33 milioane de euro și 100 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Silviu Stratulat, speaker at Eurogrowth 2017, a one-of-a-kind, cross-border M&A conference in London organized by ACG

Ionut Oprea

Infrastructură de transport de 10 milioane de euro la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Helios Phoenix: We are continuously looking at BTS projects

Ionut Oprea

Cramele Recaș SA a trecut de 38 de milioane de euro cifră de afaceri

Ligia Voro

Aliz Kosza şi dimensiunile echilibrului în leadership

redactia

Cinci contracte de finanțare de peste 100 de milioane de lei, semnate de Primăria Brașov: planuri de mobilitate urbană

Papuc Irina

AgroTransilvania Cluster, în negoieri cu companii coreene

Stefana Muresan

EuropaProperty, short-list for CEE Investment & Green Building Awards

Transilvania Business

E publică lista celor 10.000 de beneficiari finanțați prin Start-up Nation  

Ligia Voro

Un chatbot DRUID automatizează procesele de HR ale Orange România

Traian Dan

Umbrărescu, cel mai bine plătit drumar român în 2017. Peste 70% din plățile realizate de CNAIR, în conturile constructorilor străini pentru lucrări în Transilvania

Stefana Muresan

Oameni de afaceri chinezi, cu ochii pe oportunitățile de afaceri din Cluj

Stefana Muresan

ADR Centru: Biserică de secol XIII din Harghita, monument istoric, va fi restaurată cu fonduri UE

Stefana Muresan

ExxonMobil a confirmat zăcământul uriaș din Marea Neagră

Stefana Muresan

P3 are 1,8 mil. mp pregătiți pentru expansiune în Europa

Ionut Oprea

Ferma din Recea Cristur a finalizat trecerea la agricultura ecologică

Nora Dumitrescu

Afacerile Dorna Medical, activă în Bistrița-Năsăud și Suceava, au urcat la aproape 4,5 milioane euro

Stefana Muresan

Trei produse noi în portofoliul Azomureş

redactia

Cea mai amplă ediție GoTech World din istoria evenimentului a reunit 10.577 de participanți într-un manifesto al digitalizării

Ligia Voro

Concernul Bosch va construi în Simeria o fabrică de maşini de spălat

redactia

Seceta afectează culturile de toamnă și pune în pericol semănatul culturilor de primăvară

Ligia Voro

Sală polivalentă la Blaj, investiţie de 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Eșec pe centura Mureșului. Nu vrea nimeni să o construiască

Nora Dumitrescu

Leave a Comment