București Real Estate Ultimele stiri

CTP câștigă premiile Best Warehouse Development and Developer și Dezvoltatorul Industrial al anului 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, își reconfirmă poziția de lider al pieței locale de profil prin câștigarea a două premii importante pentru industria de real estate: Best Warehouse Development and Developer of the Year și Dezvoltatorul Industrial al anului.

Compania a primit recunoașterea cuvenită prin câștigarea premiului Best Warehouse Development and Developer of the Year în cadrul Galei Premiilor CIJ România 2018, pentru dezvoltarea accelerată a proiectului CTPark Bucharest West. Ritmul de creștere al acestui proiect a depășit performanțele înregistrate în 2017, iar în prezent a fost atinsă o suprafață construită de aproximativ 400.000 m². Acesta este al doilea an consecutiv în care CTP câștigă această importantă distincție pentru CTPark Bucharest West.

Cel de-a doilea premiu, Dezvoltatorul Industrial al anului, a fost primit în cadrul Galei Real Estate 2018 și marchează activitatea CTP în 2018, atât în parcurile din jurul Bucureștiului, cât și la nivel național. CTP a atins și a depășit pragul de 850.000 m² în România, cu 300.000 m² livrați în acest an atât în zona limitrofă Bucureștiului (CTPark Bucharest, CTPark Bucharest West și CTPark București Chitila), cât și în țară, în Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara.

“Suntem onorați să primim aceste premii. Pentru noi, ele sunt dovada faptului că munca în echipă dă roade. Ne-am propus să ajungem cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est și am reușit cu o strategie bună și cu multă muncă din partea unei echipei talentate și pasionate care constituie motorul creșterii noastre. De asemenea, pentru această reușită le suntem recunoscători tuturor partenerilor noștri bancari, furnizorilor și colaboratorilor. Suntem încrezători că în următorii ani vom reuși să consolidăm poziția României pe harta industrială și logistică a Europei, având ca pilon principal de susținere CTPark Bucharest West” a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

CTPark Bucharest West este gândit pentru a fi un adevărat ecosistem care să înglobeze spații de depozitare, dar care să fie un loc de muncă civilizat pentru angajații companiilor chiriașe. Parcul va dispune de un cabinet medical, de un supermarket pentru cumpărăturile zilnice, de un restaurant cu mâncare sănătoasă, dar și de unități de cazare pentru forța de muncă. De asemenea, vor fi prevăzute piste de biciclete atât pentru o deplasare mai ușoară în incinta parcului, cât și pentru a oferi un mediu de lucru sănătos prin adoptarea bicicletei ca mijloc de transport sustenabil. Proiectat a fi cel mai important hub logistic din România și Europa Centrală și de Est, CTPark Bucharst West va include și un spațiu de servicii pentru transportatori, prevăzut cu benzinărie și spălătorie pentru tiruri. Toate aceste servicii, specificațiile tehnice ale clădirilor, flexibilitatea spațiilor, precum și poziționarea excelentă în vestul capitalei cu acces direct la autostrada A1, au determinat companii importante precum Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, DSV, Yusen Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, Cargo Partner, Gefco, NOD (Network One Distribution) să-și instaleze operațiunile aici.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 90 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 850.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Sibiul vrea în Top 20 destinații europene

redactia

CJ Brașov va cheltui aproape 250 de milioane de lei în acest an pentru aeroport

Papuc Irina

BUCHAREST INTERNATIONAL AIR SHOW & GENERAL AVIATION EXHIBITION 2018

Stefana Muresan

ABSL announces Timișoara Business Mixer: One step further: How Innovative can we be in the Business Services Industry? November 20th 2018, Hotel Boavista

redactia

Smart Diesel din Arad, cel mai mare ben­zinar independent de pe piaţa locală, atacă pragul de 1 miliard de lei

Stefana Muresan

VIN LA EXPO! IUBESC VINUL ROMÂNESC – Salonul VINTEST București, editia a VIII-a

Stefana Muresan

FOTO: Peste 100 proiecte din Regiunea Centru vor beneficia de fonduri europene REGIO

Ligia Voro

Piata de certificari sustenabile trece la urmatorul nivel

Stefana Muresan

Peste 3.000 de pachete cu alimente pentru masa de Paște, donate de Băncile Pentru Alimente

Traian Dan

Oradea: Contract de finanţare europeană a pasajelor subterane din Piaţa Gojdu, investiție de 111,2 milioane lei

redactia

Primăria Sibiu vrea să extindă zonele de parcări cu plată

Papuc Irina

Tramvai spre Episcopia Bihor și depou modern în afara Oradiei

redactia

Prima stradă inteligentă din România, realizată cu aproape 1 milion de euro

Nora Dumitrescu

Clujul a cumpărat 24 de tramvaie Siemens de la Astra Arad

Nora Dumitrescu

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

Ionut Oprea

„MakeIT în Oradea”

Stefana Muresan

Farmacist de 27 de ani din Alba Iulia face concurenţă marilor companii

Stefana Muresan

Primăriile primesc puteri suplimentare pentru exproprieri

Stefana Muresan

Parteneriat pe piața cafelei din România: cea mai mare franciză „5 to go” va începe anul 2020 alături de Mozaik Investments

Papuc Irina

Proiect european de 4,4 mil. euro pentru electrificarea cu leduri a oraşului Beclean

Stefana Muresan

Magnolia, bilant pozitiv in 2016

Ionut Oprea

Herbstfest la Cluj: România – Germania, o relație comercială anuală de 27 miliarde euro

Stefana Muresan

Noul vicepreşedinte al Aeroportului „Transilvania”, validat de Consiliul Judeţean Mureş

Stefana Muresan

Regulamentul european pentru protecţia datelor personale intră în vigoare în 25 mai. Eşti pregătit?

Stefana Muresan

Leave a Comment