Investitii Sanatate Ultimele stiri

Dent Estet a încheiat primele 9 luni ale anului cu afaceri de 35 de milioane de lei

Grupul Dent Estet a a încheiat primele nouă luni ale anului 2018 cu o cifră de afaceri de aproape 35 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o creştere de 19 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Cele mai mari ponderi în evoluţia cifrei de afaceri în primele nouă luni ale anului le au serviciile de protetică şi implantologie dentară.

„Într-o piaţă atomizată, cum este cea a serviciilor de medicină dentară, unde există peste 17.000 de cabinete medicale individuale în toată ţara, Dent Estet rămâne un brand de succes şi un model de business unic nu doar în ţară, dar şi în această parte a Europei. Rezultatele foarte bune înregistrate pe parcursul acestui an şi ecartul continuu faţă de oricare alt competitor ne oferă premisele că ne vom apropia sau chiar vom atinge cifra de afaceri de 10 milioane de euro pe care ne-am propus-o pentru 2018”, spune Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.

În primele nouă luni ale anului, un număr de 22.000 de pacienţi unici, dintre care 6.500 sunt pacienţi noi, au vizitat clinicile grupului Dent Estet. În total, au fost efectuate peste 55.000 de vizite şi intervenţii în cabinet.

Dent Estet a demarat cea mai mare investiţie din afara Bucureştiului odată cu deschiderea celor două clinici de la Sibiu, una pentru adulţi şi cea de-a doua pentru copii. Cele două clinici oferă un număr de 12 unităţi dentare (7 unităţi în clinica pentru adulţi şi 5 în cea pentru copii) şi îşi propun să deservească atât pacienţii din Sibiu, cât şi pe cei din judeţele învecinate: Braşov, Vâlcea, Mureş, Alba, Deva, Hunedoara.

„Piaţa creşte cu cel puţin 16-18% în fiecare an, iar potenţialul de dezvoltare pe acest segment rămâne unul uriaş, având în vedere că 50% din populaţia din România încă nu merge la dentist. Cifrele înregistrate de noi se datorează atât creşterii numărului de unituri dentare, cât şi a unei schimbări pe care am reuşit să o aducem în comportamentul şi în atitudinea pacientului cu privire la mersul la dentist. Observăm un transfer de opţiuni dinspre produse medii, către excelenţă în servicii şi tratamente premium”, spune dr. Oana Taban, fondator & director general al grupului Dent Estet.

În prezent, Dent Estet deţine o reţea de 10 clinici, dintre care 7 în Bucureşti, una în Timişoara şi două în Sibiu. Echipa s-a extins la un număr de 320 de specialişti, dintre care peste 90 sunt medici, care au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienţi. În ultimii doi ani, investiţiile la nivelului clinicilor în tehnologii, materiale, echipamente şi achiziţii de aparatură se ridică la aproximativ 2 milioane euro, iar Dent Estet va investi mai departe în educaţie, inovaţie şi dezvoltarea echipei de specialişti.

„Am reuşit în cei aproape douăzeci de ani de când suntem pe piaţă să punem bazele unui brand solid şi să definim noi trenduri. Ne bucurăm că am reuşit să facem din modelul nostru de business o inspiraţie şi pentru alţi jucători de pe piaţă, deoarece împreună putem face ca aceasta să se dezvolte şi să oferim pacienţilor cele mai înalte standarde de tratament. Mai mult decât atât, credem că nivelul înalt de educaţie şi de pregătire al medicilor din ţara noastră trebuie sprijinit de asocieri cu branduri internaţionale de echipamente şi tehnologii extrem de puternice, de aceea pe unele dintre ele le-am introdus chiar noi, în premieră în România”, adaugă dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids şi Aspen Laborator.

Related posts

Gala celor mai reușite proiecte bihorene, la Muzeul Țării Crișurilor

Traian Dan

Profesorul de la UBB care schimbă lumea. Tratament hi-tech pentru afecțiunile psihologice

redactia

Licitație deschisă pentru atribuirea a șase parcele din Parcul Industrial Tileagd

Traian Dan

Tratamentul inventat de bănățeanul Adrian Bot, doctor în biotehnologie, rezultate uluitoare în leucemie

redactia

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs’ lack of digital culture opens all gates to hackers.

redactia

Opera Plaza din Cluj-Napoca: 80% din clienți sunt din SUA, Marea Britanie, China, Israel sau ţările nordice

Stefana Muresan

CBRE este consultantul Spaces în tranzacția de închiriere a celui mai mare centru din România

redactia

Metrou și blocuri cu 40-50 de etaje, propunerile lui Daniel Metz pentru dezvoltarea Clujului

Stefana Muresan

Romexpo va organiza, în anul 2019, peste 140 de târguri, expoziţii şi festivaluri la care aşteaptă peste 900.000 de vizitatori

redactia

Performerii anului bursier 2020: Cinci dintre premiile Bursei de Valori București au fost acordate companiilor din Transilvania

Ion Surdu

Peste 900 milioane de euro pentru dotarea structurilor medicale de urgenţă, până în 2021

redactia

Troleibuze, stații noi și aer mai curat datorită investițiilor REGIO, la Mediaș

Ligia Voro

Conferinta Internationala de Business Diplomacy

Ionut Oprea

Creații pentru Max Mara și Maison Margiela, confecționate chiar în județul Mureș. Cristina Hâncu, Târnava Sighișoara: „Să fii în România și să fii în industria textilă e foarte greu”

Transilvania Business

Trei fraţi din Cluj vând fructe de 2 mil. lei dintr-o livadă de 100 de hectare

Stefana Muresan

Proiect pentru extinderea pistei de aterizare-decolare a Aeroportului Transilvania Târgu Mureș

Ligia Voro

Marile proiecte de infrastructură ale Clujului, în atenția Comisiei Europene

Nora Dumitrescu

116 de elevi din proiectul „Energie pentru meseria mea” al ENGIE, la început de drum

Ligia Voro

MedLife cumpără pachetul integral de acțiuni al Spitalului OncoCard Brașov, unul dintre cele mai mari centre private de tratament oncologic din România

Papuc Irina

Promisiuni de finanțare pentru Sala Polivalentă din Oradea și pentru stadion

Traian Dan

BT conduce top 15 companii după valoarea tranzacționată la BVB

Ligia Voro

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Premii de 1 milion de euro

redactia

Mulberry Development a dat în folosință ISHO Parking

Ligia Voro

Peștera Meziad și Peștera cu cristale Farcu sunt deschise și în extrasezon

Traian Dan

Leave a Comment