Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dent Estet a încheiat primele 9 luni ale anului cu afaceri de 35 de milioane de lei

Grupul Dent Estet a a încheiat primele nouă luni ale anului 2018 cu o cifră de afaceri de aproape 35 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o creştere de 19 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Cele mai mari ponderi în evoluţia cifrei de afaceri în primele nouă luni ale anului le au serviciile de protetică şi implantologie dentară.

„Într-o piaţă atomizată, cum este cea a serviciilor de medicină dentară, unde există peste 17.000 de cabinete medicale individuale în toată ţara, Dent Estet rămâne un brand de succes şi un model de business unic nu doar în ţară, dar şi în această parte a Europei. Rezultatele foarte bune înregistrate pe parcursul acestui an şi ecartul continuu faţă de oricare alt competitor ne oferă premisele că ne vom apropia sau chiar vom atinge cifra de afaceri de 10 milioane de euro pe care ne-am propus-o pentru 2018”, spune Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.

În primele nouă luni ale anului, un număr de 22.000 de pacienţi unici, dintre care 6.500 sunt pacienţi noi, au vizitat clinicile grupului Dent Estet. În total, au fost efectuate peste 55.000 de vizite şi intervenţii în cabinet.

Dent Estet a demarat cea mai mare investiţie din afara Bucureştiului odată cu deschiderea celor două clinici de la Sibiu, una pentru adulţi şi cea de-a doua pentru copii. Cele două clinici oferă un număr de 12 unităţi dentare (7 unităţi în clinica pentru adulţi şi 5 în cea pentru copii) şi îşi propun să deservească atât pacienţii din Sibiu, cât şi pe cei din judeţele învecinate: Braşov, Vâlcea, Mureş, Alba, Deva, Hunedoara.

„Piaţa creşte cu cel puţin 16-18% în fiecare an, iar potenţialul de dezvoltare pe acest segment rămâne unul uriaş, având în vedere că 50% din populaţia din România încă nu merge la dentist. Cifrele înregistrate de noi se datorează atât creşterii numărului de unituri dentare, cât şi a unei schimbări pe care am reuşit să o aducem în comportamentul şi în atitudinea pacientului cu privire la mersul la dentist. Observăm un transfer de opţiuni dinspre produse medii, către excelenţă în servicii şi tratamente premium”, spune dr. Oana Taban, fondator & director general al grupului Dent Estet.

În prezent, Dent Estet deţine o reţea de 10 clinici, dintre care 7 în Bucureşti, una în Timişoara şi două în Sibiu. Echipa s-a extins la un număr de 320 de specialişti, dintre care peste 90 sunt medici, care au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienţi. În ultimii doi ani, investiţiile la nivelului clinicilor în tehnologii, materiale, echipamente şi achiziţii de aparatură se ridică la aproximativ 2 milioane euro, iar Dent Estet va investi mai departe în educaţie, inovaţie şi dezvoltarea echipei de specialişti.

„Am reuşit în cei aproape douăzeci de ani de când suntem pe piaţă să punem bazele unui brand solid şi să definim noi trenduri. Ne bucurăm că am reuşit să facem din modelul nostru de business o inspiraţie şi pentru alţi jucători de pe piaţă, deoarece împreună putem face ca aceasta să se dezvolte şi să oferim pacienţilor cele mai înalte standarde de tratament. Mai mult decât atât, credem că nivelul înalt de educaţie şi de pregătire al medicilor din ţara noastră trebuie sprijinit de asocieri cu branduri internaţionale de echipamente şi tehnologii extrem de puternice, de aceea pe unele dintre ele le-am introdus chiar noi, în premieră în România”, adaugă dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids şi Aspen Laborator.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiţie de 7 mil. euro pentru construirea unui parc ştiinţific şi tehnologic la Oradea

Articolul următor

TAROM reia din primăvară zborurile internaţionale de pe aeroportul Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share