Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TAROM reia din primăvară zborurile internaţionale de pe aeroportul Oradea

TAROM, Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României, a anunţat că a pus în vânzare bilete pe ruta Oradea-Bergamo şi Oradea-Barcelona, urmând ca zborurile să fie operate din primăvară anului viitor, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Bihor. Preţurile pornesc de la 86 de euro dus-întors pe destinaţia Bergamo şi de la 130 de euro dus-întors pe destinaţia Barcelona.

’’Cu o bază locală care s-ar putea instaura aici după ce avem o schimbare a flotei, putem opera direct, în toată Europa, cel puţin în destinaţiile interesante pentru bihoreni’’, spunea în luna octombrie Wolf Werner, directorul TAROM.

Flota TAROM cuprinde 25 de aeronave, dintre care cea mai mică are 48 de locuri şi cea mai mare are 189 de locuri, iar una medie este de 100-120 de locuri. Compania naţională operează peste 60 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Dent Estet a încheiat primele 9 luni ale anului cu afaceri de 35 de milioane de lei

Articolul următor

Cinci investitori, interesați să construiască în parteneriat public – privat autostrada de 1,36 miliarde euro spre Brașov

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share