Antreprenori Sălaj Ultimele stiri

Patronul Multicom, Gavril Iepure, vres să ridice un complex rezidențial-comercial în Zalău

Patronul Multicom, Gavril Iepure intenționează să ridice în anul 2019 un complex rezidențial-comercial în Zalău, scrie Ziarul de Sălaj. Proiectul mixt va avea 100 de apartamente şi spaţii comerciale. Proiectul va fi amplasat vis-à-vis de viitorul parc de retail din Zalău şi se află în acest moment la faza de obţinere a avizelor pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal.

Contactat telefonic, antreprenorul zălăuan a confirmat în mare parte informația, explicând că vrea să construiască în Zalău la fel cum se construiește în Cluj, Timișoara sau București din punct de vedere al calității, însă la prețuri de Zalău.

”Deocamdată nu pot să vă spun ce gănduri avem. Vrem să construim ca în Cluj, Timișoara sau București ca și calitate, însă la prețuri de Zalău. Nu e nimic sigur în acest moment. Nu vrem să dăm informații eronate. Am văzut într-un ziar că vrem să construim un mall, noi nu suntem cu mall-urile”, a declarat pentru Ziarul de Sălaj, Gavril Iepure.

Gavril Iepure este patronul distribuitorului de materiale de construcții și bricolaj MULTICOM. Compania a fost fondată, în anul 1992, de soţii Gavril şi Floare Iepure, iar în prezent are aproximativ 130 de angajaţi, care lucrează într-un magazin de peste 6.000 de metri pătraţi, situat pe un teren de 17.000 de metri pătraţi.

Potrivit capital.ro, Multicom încheie anul cu o creștere de 14% a cifrei de afaceri și ajunge astfel la 20 de milioane de euro. Antreprenorul Gavril Iepure estimează că va încheia anul 2018 cu un profit de 6% din totalul cifrei de afaceri, respectiv 1,2 milioane de euro, în creștere cu 35% față de 2017.

Anul trecut, Multicom a investit, printr-o companie nouă, 4 milioane de euro în realizarea primului apart-hotel de 4 stele din Cluj-Napoca. UBA Aparthotel are în dotare 44 de apartamente decorate complet diferit unul faţă de celălalt, cu 2 până la 4 camere. Unicat este şi faptul că are o terasă panoramică spectaculoasă şi combină facilităţile unui hotel de 4 stele cu intimitatea şi confortul de acasă, mai scrie sursa citată.

Related posts

Gara de Nord din Timişoara mai aşteaptă până va fi renovată

Robert Bloancă

Narcis Neaga: În Anul Centenarului sunt construiţi 101 kilometri de autostradă, din care 60 sunt daţi în trafic

redactia

Ultimele zile in care studentii si absolventii pot accesa 800 de joburi in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Stefana Muresan

Leave a Comment