Cluj Industrie Ultimele stiri

“Hollywood” de Cluj se pregăteşte de start

Centrul Regional de Excelență în Industrii Creative (CREIC), botezat de mass-media locală “Buftea de Cluj” sau ”Hollywood-ul pitic” va fi finalizat până la sfârșitul anului.

“Municipiul Cluj-Napoca anunţă finalizarea proiectului “Centru Regional de Excelență în Industrii Creative” în data de 31 decembrie 2018. Un număr de 26 de companii, între care 18 microîntreprinderi şi întreprinderi mici, 6 întreprinderi mijlocii şi 2 întreprinderi mari ar urma vor beneficia de implementarea proiectului”, se arată într-un comunicat remis presei.

Suprafaţa totală CREIC este de 13.256,35 mp, din care 2,230,93 sunt spaţii de birouri, 966,07 mp ateliere de creaţie, 1.056,55 mp spaţii funcţionale. În exteriorul construcţiei sunt amenajate un amfiteatru verde, platforme cu gazon circulabil şi spaţii exterioare deschise publicului pentru organizarea de diverse manifestări în aer liber. Centru dispune de 334 de locuri de parcare, din care 209 în exterior şi 125 la subsol, potrivit ziuadecj.ro.

Foto: CIP

Related posts

Speedwell incepe Record Park, proiect mixt de 42 mil. euro in Cluj – Napoca

redactia

S IMMO anunță deschiderea oficială a clădirii de birouri THE MARK

Ligia Voro

Ajutoare de stat în valoare de 98 de milioane de lei pentru cinci companii cu proiecte de investiţii de 230 de milioane de lei

redactia

Leave a Comment