Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Enjoy, Transylvania! A jewel of Romania in the heart of Europe

Întru afaceri sănătoase și prospere, investitorilor, antreprenorilor, managerilor, specialiștilor țării mele!
An minunat să fie 2019! Optimism realist…

Echipa Transilvania Business, cu respect, vă dorește un an 2019 cu producție, servicii, investiții, consistente, cu profit și cu investitori, dar și angajați încrezători, mulțumiți și cu spirit pozitiv la job.
Suntem printre puținii jurnaliști ce vrem și căutam binele, atât cât mai este, în economia românească. Acolo unde este. Și acolo unde bariera, poarta, liftul, ușa, se deschide dacă văd și citesc ce revista tipărită avem. Acolo unde clickul pe email-ul adresat de TB este cel corect și adevărat înspre a deschide lumii realizarile companiei ce te-a angajat director de marketing sau PR…

Sigur suntem singura publicație economică națională proactivă întru ce poate fi exemplu – antreprenori – companii – investitori – manageri – specialiști… Mai sunt 12 ani de străbătut și epoca postrevoluției din decembrie 1989 va fi egală cu anii României regimului comunist… Dacă sunt lucruri bune în România mea și a d-voastră, aici, în Transilvania Business, le veți citi. Zboară anii…

Gasiți în acest număr și este și pe site-ul www.transilvaniabusiness.ro pentru prima dată în istoria revistei noastre: Planul editorial al TB pe 2019. Daca vă regăsiți și aveți o poveste faină în acest sens nu pregetați să ne scrieți! Cu încredere! Vom veni acasă la dvs.

Vă invit mai pe larg la un singur exercițiu elegant de colaborare. Dintre cele peste 40 de proiecte din Plan. Ce are mai deosebit țara mea?!? Și cum suntem Transilvania Business… Incepem, astfel:
Lucrăm deja la Enjoy, Transylvania! A jewel of Romania in the heart of Europe.

Bucurați-vă de Transilvania! Bijuteria României din inima Europei.

Va fi un gând întruchipat din sute de secvențe, o ediție în engleză a TB, prin care le vom oferi celor peste 2.000 de lideri europeni și 800 de jurnaliști străini de la reuniunea de la Sibiu din 9 mai 2019 și celor ce vor veni la Cluj la reuniunea Comitetului European al Regiunilor privind politica de coeziune și fonduri structurale în 2019, în timpul Președinției rotative a României la Consiliul Uniunii Europene, un TB de colecție.

De unde să începem?! Drumul vinului, drumul apelor minerale, al salinelor și al stațiunilor balneocliematerice, despre domenii de vânătoare și lacuri și râuri pentru pescuit, trasee și zone turistice majore – Maramureșul istoric, Țara Moților, de la Sarmizegetusa la Sântămâria Orlea. Podișul Hârtibaciului, Via Transylvanica, Sighișoara, Ținutul Secuiesc, Valea Cernei, castele nobiliare maghiare, biserici fortificate săsești și bisericuțe de lemn, mănăstiri. Festivaluri. FITS, TIFF, Untold, EC, artiști foto-video, pictori, sculptori, performance, tradiții cultural artistice și gastronomie și multe altele.

Lista rămâne deschisă până în martie. Acceptați provocarea? Scrieti ne! aurelian@transilvaniabusiness.ro

Desigur toate acestea vor fi susținute de branduri tradiționale românești!

Ne maturizam odată cu economia românească, odată cu antreprenorii români și cu investitorii de toate națiile ce au ales sau au venit în țara noastră. Cred că e și momentul să anunțăm că începem, împreună cu prietenii și partenerii TB, să pregătim aniversarea a 10 ani de Transilvania Business, cândva la începutul verii lui 2020. Dar cum valurile vieții social-economice și mai ales politice – care ne influențează – ne prind valvartej pe toți vor trece anotimpurile precum anii ce s-au dus ca vântul, și atunci, mai bine, ardelenește, câtinel, să purcedem din vreme la drum cu ideile ca să fie vreme de furtuna lor și cele mai bune să se așeze și să facem un eveniment în spiritul a ceea ce am început.

Noi, venim la tine în companie și scriem împreună povestea afacerii!

Aurelian GRAMA

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea - Expoziție fotodocumentară: Familia regală a României pe frontul Marelui Război (1916-1918)

Articolul următor

Fabrica Arctic de maşini de spălat va fi gata în 2019 şi va porni la drum cu 1,1 milioane de unităţi în primul an de funcţionare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share