Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Arctic de maşini de spălat va fi gata în 2019 şi va porni la drum cu 1,1 milioane de unităţi în primul an de funcţionare

*Datorită investiţiei Arctic, regiunea va deveni un centru de inovare având potenţialul de a atrage investiţii suplimentare

Fabrica de la Ulmi, din judeţul Dâmboviţa, a producătorului de electrocasnice Arctic va fi gata anul viitor şi va realiza în primul an de funcţionare 1,1 milioane de maşini de spălat, urmând ca apoi volumul să se dubleze, scrie zf.ro.

„În 2019 Arctic va finaliza construcţia unei fabrici de mare capacitate, axată pe producţia de maşini de spălat. Noua fabrică va produce în primul an 1,1 milioane de maşini de spălat, iar în anii ce vor urma va ajunge la o producţie anuală de aproximativ 2,2 milioane de maşini de spălat”, a declarat pentru sursa citată Marian Dan Şerban, production and technologies director în cadrul companiei.

Arctic, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de electrocasnice, deţine în România o fabrică la Găeşti, în judeţul Dâmboviţa şi are un total de 2.800 de salariaţi direcţi (cărora li se adaugă câteva sute de subcontractori), fiind unul dintre marii angajatori locali. Compania este şi unul dintre principalii exportatori ai României, circa 80% din totalul producţiei ajungând pe 70 de pieţe externe, spun reprezentanţii companiei.

Producătorul de electrocasnice Arctic realizează la Găeşti în judeţul Dâmboviţa frigidere şi congelatoare. Pariul pe exporturi a fost de altfel modelul companiei încă de acum aproape un deceniu, Arctic reuşit să traverseze cu bine criza financiară tocmai datorită pariului pe exporturi, frigiderele companiei ajungând atât în Europa, în precum Franţa, Anglia, Germania, Italia, dar şi Africa de Sud sau Turcia. Mai mult, compania este şi lider pe piaţa locală, cu o cotă de piaţă de aproape 40%, conform celor mai recente date.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Enjoy, Transylvania! A jewel of Romania in the heart of Europe

Articolul următor

Magazinele Enel din Cluj, Sibiu și Mureș, închise de sărbători

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share