Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elevii clujeni vor avea cursuri de educație financiară

education, elementary school, learning and people concept – group of school kids sitting and listening to teacher in classroom from back

Clujul este primul judeţ din România în care elevii, de la grădiniță și până la liceu, inclusiv, vor avea posibilitatea să opteze pentru a studia cursuri de educaţie financiară, anunță viaclujtv.ro.

Proiectul a fost lansat de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Orele de educaţie financiară vor fi incluse printre cele opţionale şi vor fi predate de profesori de matematică şi economie. Proiectul va debuta în semestrul al doilea, iar în primul an va fi calibrat în 10 şcoli care vor fi selectate pentru a fi incluse în acest proiect pilot, cu sprijinul financiar al BCR.

Materia va fi adaptată pentru grădiniţe, şcoli primare şi gimnaziale, dar şi pentru licee şi şcoli profesionale, a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Cluj, Valentin Cuibus. Apoi, predarea educaţiei financiare va fi extinsă la toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sergiu Paşca, tânărul din Aiud plecat în SUA unde descifrează misterele creierului uman, premiat pentru Excelență în Cercetare

Articolul următor
Castelul Corvinilor

Paradoxul Castelului Corvinilor, locul care bate an de an recordul la turişti. Numărul lor a crescut o dată cu taxele

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share