Cluj IT&C Ultimele stiri

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Net Brinel de către francezii de la SNEF

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care SNEF SA a preluat companiile Net Brinel SA, Brinel Systems SRL, Brinel PC Prod SRL, Net Brinel SRL, Net Brinel Software S şi Alpis Product SRL, se arată într-un comunicat al autorităţii române de concurenţă.

SNEF SA este o companie franceză care acţionează, în principal, în sectorul energetic, maritim, infrastructuri industriale şi terţiare, sectorul nuclear şi cel al telecomunicaţiilor.

Grupul Brinel cuprinde Net Brinel şi subsidiarele sale, Brinel Systems SRL, Brinel PC Prod SRL, Net Brinel SRL, Net Brinel Software SA şi Alpis Product SRL. Grupul Brinel şi-a început activitatea în anul 1994, în Cluj-Napoca, fiind, în prezent, unul dintre furnizorii români relevanţi de soluţii informatice de top, prin integrarea de software, hardware şi comunicaţii, precum şi oferirea unui pachet complet de servicii.

Acționarii Net Brinel sunt Finactiv SRL – 35,01%, Inovez SRL – 35,01%, Marcel Borodi – 15,15% și Sorina Borodi – 14,81%.

SNEF este o companie franceză care acţionează, în principal, în sectorul energetic, maritim, infrastructuri industriale și terțiare, sectorul nuclear și cel al telecomunicațiilor. Conform datelor de pe site-ul propriu, grupul SNEF are operațiuni în 14 țări printre care și România, are 9000 de angajați și venituri de aproximativ 900 milioane de euro.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Related posts

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a grupului DowDuPont, va crea o companie 100% agricolă în România

Stefana Muresan

Robotul terapeut care ajută copiii cu autism, creat de cercetătorii de la UBB. Proiect de 800.000 de euro, din fonduri europene

redactia

Românii vor intra în Ungaria pe două autostrăzi în acest an, pe la Nădlac și Borș

Traian Dan

Leave a Comment