Antreprenori Ultimele stiri

Peste 10.000 de proiecte, înscrise în programul Start-Up Nation 2018 în prima săptămână de la deschidere

Apetitul tinerilor pentru antreprenoriat a dus la un record de 10.500 de proiecte depuse în prima săptămână de la lansarea Start-Up Nation 2018, în condiţiile în care în ediţia de anul trecut au fost depuse până la finalul programului 19.200 de proiecte, potrivit datelor de pe site-ul Agenţiei pentru IMM.

Ultima companie, care s-a înscris în aplicaţie până în 3 ianuarie, la ora 14:50, a fost Taer Auto B N Center, din Bistriţa Năsăud, care efectuează testări şi analize tehnice auto, scrie zf.ro.

Aplicaţia a fost lansată în 27 decembrie, la ora 10:00 şi va fi deschisă 30 de zile lucrătoare, timp în care antreprenorii îşi pot depune proiectele. Ultima zi de înscriere în program este 12 februarie, până la ora 20:00. Însă, în cazul în care bugetul nu va fi epuizat, acest termen se va prelungi.

Programul naţional Start-Up Nation stimulează înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii, sprijinind tinerii antreprenori prin acordarea unei finanţări nerambursabile de până la 200.000 lei.

Înscrierea în program, solicitarea acordului pentru finanţare şi completarea planului de afaceri în vederea obţinerii finanţării se fac online pe site-ul www.aippimm.ro.

Related posts

Piața imobiliară mondială de clădiri comerciale se menține pe creștere

Traian Dan

Dr Michael Kerkloh elected to lead European airport association

Ionut Oprea

Corina Creţu: “Ardealul, campion la atragerea banilor europeni”

redactia

Leave a Comment