Transilvania Business
Antreprenori Ultimele stiri

La fiecare trei minute un proiect este depus pe aplicaţia Start-Up Nation 2018. Tinerii stau treji nopţile numai să-şi facă propria afacere pe banii statului

În primul weekend din luna ianuarie, la zece zile după deschiderea aplicaţiei pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018, circa 400 de tineri şi-au înregistat dosarele pe platformă, o bună parte dintre aceştia în timpul nopţii, dornici să obţină finanţarea nerambursabilă de 200.000 de lei de la stat, potrivit datelor de pe site-ul Agenţiei pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului, scrie zf.ro.

Sâmbătă 5 ianuarie au fost înregistrate peste 200 de dosare pe platforma programului Start-Up Nation, iar duminică circa 170 de proiecte.

Prima companie înscrisă sâmbătă a fost One of a kind SRL, din judeţul Dolj, cu activitate în domeniul construcţiilor, la ora 00:11. Ultima companie înscrisă în program a fost tot din domeniul construcţiilor, Cooper Concept Construct, din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, la ora 23:59, notează publicația citată.

Comentarii

Comentarii

Related posts

NTT DATA România, cifră de afaceri record de 53,4 mil. euro, în creștere cu 46,25%

Stefana Muresan

Patru noi proiecte cu finanțare europeană, câștigate de Consiliul Județean Cluj

Stefana Muresan

Techsylvania 2018, între speakeri internaționali, record de participanți și incubatoare anunțate în premieră

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More