Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Made in România. Ce materiale promoționale și cadouri vor primi oficialii europeni care vor participa la reuniunile prezidate de România

România va oferi, pe durata mandatului în care va deține Președinția Consiliului Uniunii Europene, tuturor membrilor delegațiilor statelor membre sau instituțiilor europene care vor participa la reuniunile formale de la sediile Consiliului UE materiale promoționale și cadori, ce reprezintă emblema fiecărui stat care preia această responsabilitate o dată la șase luni.

Eșarfele și cravatele, căci despre ele este vorba, vor fi oferite participanților la evenimentele organizate de misiunile diplomatice ale României în statele membre ale Uniunii Europene sau state terțe, anunță Elle.ro.

Acestea vor fi diferențiate în funcție de nivelul la care sunt organizate reuniunile: la nivel de șef de stat și/ sau de guvern, miniștri/ comisari europeni, ambasadori, experți și presă.

Cravatele și eșarfele au devenit din ce în ce mai prezente și o componentă distinctă a setului de cadouri oferit de statul membru care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene.

Cravatele și eșarfele oferite de Președinția română la Consiliul UE celor care vor lua parte la reuniunile și evenimentele ce se vor desfășura pe durata mandatului nostru sunt confecționate din mătase, modelul ales reinterpretând motivele tradiționale românești, făcând trecere de la valorile populare la elementele de design modern.

Eșarfele și cravatele au o cromatică în ton cu elementele cromatice ale Uniunii Europene (în nuanțe de bleumarin și albastru), iar elementele decorative sunt inspirate, evident, din motivele specifice portului popular românesc, ducându-ne cu gândul la forme vegetale stilizate (pe care le regăsim cel mai adesea pe ii).

Pentru a contrasta, în cromatica eșarfelor se regăsește și culoarea roșie ( o culoare a vieții, renașterii și iubirii), albastrul fiind formă de reprezentare cromatică a spiritualității, cerului și apei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul senzor de profil 2D-/3D de la wenglor cu lumina UV

Articolul următor

Albalact a intrat cu laptele Zuzu pe piaţa produselor bio

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share