Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un elev român, cel mai bun din lume la Microsoft Word

Tiberiu Danciu, elev la Colegiul Național „Grigore Moisil” din București, este primul român care devine campion absolut la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist, organizat anual de Certiport împreună cu Microsoft, potrivit Digi 24.

Finala concursului s-a desfășurat în perioada 31 iulie – 2 august în Anaheim, California, SUA, iar elevul român a împlinit 18 ani chiar pe drumul spre America.

În acest an s-au întrecut la concurs 560.000 de candidați din întreaga lume, iar în finală Tiberiu a concurat cu 156 de competitori din 49 de țări.

Odată cu titlul și medalia de aur câștigate, Tiberiu a obținut și un premiu de 7.000 de dolari și un Xbox One din partea Microsoft.

„Performanța mea în utilizarea aplicațiilor Word și Excel sunt doar o pârghie pentru alegerea universității. Oscilez între a studia inteligența artificială la Universitatea Nottingham din Regatul Unit sau la MIT, după care intenționez să mă întorc în țară, pentru a-mi valorifica competențele profesionale. Încerc permanent să-mi depășesc limitele. Credeți în voi înșivă și haideți să ne facem țara mândră de noi!”, a declarat Tiberiu Danciu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fotografiile vizitei generalului Berthelot în Alba Iulia, exponatul lunii ianuarie, la Muzeul Unirii

Articolul următor

Andreea Mija – director general: “Expert Cleaning crește semnificativ în fiecare an și de aceea investim în capacitatea noastră operațională”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share