Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se reiau cursele TAROM pe ruta Tîrgu Mureș – București!

În luna decembrie 2018, compania TAROM a anunțat Aeroportul Internaţional „Transilvania” Tîrgu Mureș că, din motive economice, în lunile ianuarie și februarie 2019 se suspendă cursele operatorului aerian român.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Tîrgu Mureş, Peti Andras, a declarat pentru RTM că în această săptămână a fost notificat de operatorul aerian că își va relua cursele mai devreme, adică din data de 7 februarie. Asta în condițiile în care cursele TAROM pe ruta Tîrgu-Mureș – București au fost reluate din data de 22 noiembrie 2018, după o pauză de câțiva ani, însă rezultatele financiare au fost sub asteptări. Menținerea acestei curse va depinde însă de clienți, dacă își vor cumpăra bilete pentru destinația București, a atras atenția Peti Andras.

”Am reușit să ajungem la o înțelegere și compania TAROM repornește cursa aeriană către capitală și din capitală către Tîrgu Mureș începând din 7 februarie. Aceasta reprezintă o șansă, dar și o sarcină în primul rând pentru pasagerii interesați, să-și cumpere din timp cât mai multe bilete, chiar și în cazul în care doresc să ajungă la destinații pentru care deocamdată nu există cale directă din Tîrgu Mureș și să folosească cursa Tarom către București ca pe un hub și din București să călătorească mai departe”, a declarat Peti Andras.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Tîrgu Mureș a mai precizat că dacă rezultatele financiare vor fi bune, în sensul în care se vor ocupa constant cele 48 de locuri ale aeronavei, e posibil ca să se înființeze o a treia cursă TAROM, dus-întors spre București.

”Noi propunem o cursă de miercuri seara București – Tîrgu Mureș și joi dimineața Tîrgu Mureș – București, în acest fel asigurând accesul spre București pentru cei care doresc să petreacă doar trei zile în capitală în loc de patru zile. Dar cel mai mare avantaj ar fi că în ziua de joi ar fi curse dus-întors, adică târgumureșenii cu probleme în București ar putea pleca joi dimineață și s-ar întoarce joi seara. Este o așteptare foarte mare pentru această cursă suplimentară”, a spus Peti Andras.

Menționăm că pe ruta București – Tîrgu Mureș cursele TAROM sunt planificate în fiecare joi și duminică, cu decolare la ora 21.20 și aterizare la ora 22.30, iar pe ruta Tîrgu Mureș – București avioanele TAROM, în fiecare vineri și luni decolează la ora 5.40 și aterizează la ora 6.50.

V. OANCEA

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Țiriac Collection, la 5 ani: „Singura colecție care are prima mașină din 1899, iar ultima e venită, mai ieri, de la Porsche”

Articolul următor

Statele Unite au angajat un român pentru strategia de imagine a Americii în lume

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share