Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiu Quality Days, de Centenar: Cum asiguri calitatea când provocarea cere dezvoltare

Sibiu Quality Days by Werner Seeger, ediția 2018, s-a desfășurat la Sibiu în perioada 6-7 decembrie, sub genericul „Challenge meets development. How do you secure your quality?” Zeci de participanți din toate zonele țării s-au reunit pentru a învăța cum să asigure calitatea în dezvoltarea lor, iar după training au făcut donații caritabile.

Cea de-a 9-a ediție a Sibiu Quality Days a debutat în acest an la fabrica Polycontact Hermannstadt, un furnizor hi-tech în industria auto, care produce întrerupătoare și senzori pentru marii dezvoltatori germani de automobile: Daimler, Audi, VW, Porsche și BMW, iar gama de produse dezvoltate cuprinde întrerupătoare mecanice, senzori fără contact și soluții complexe de sistem. Compania a fost deschisă să împărtășească cele mai bune experiențe practice în procesele de fabricație, asigurarea managementului calității sau asigurarea corespunderii calității la standardele clientului.
Evenimentul a continuat cu ateliere gândite special pentru a corespunde nevoilor și problemelor practice cu care se confruntă reprezentanții mediului de afaceri. Temele sunt alese împreună cu aceștia și sunt gândite să se transforme în timpul atelierelor în exerciții practice care să genereze soluții și rezultate, spune Mădălina Constantin, Business Development Manager al Werner Seeger Qualitätsmanagement România.
„Tema din acest an, la fel ca și cele anterioare, reprezintă un mare interes, căci sunt gândite la sugestiile participanților. Ei sunt cei care se confruntă cu diverse provocări în activitatea lor, ne spun ce și-ar dori, iar noi suntem aici ca să ne pliem pe necesitățile lor. Atrăgând numeroşi experţi şi reputați factori de decizie din industria automotive, noi, cei de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România, ne asigurăm că fiecare eveniment pe care îl organizăm adaugă plus valoare cunoştinţelor lor, oferind o platformă ideală pentru a-i pune la curent cu cele mai recente tendințe din automotive și, de asemenea, pentru a putea explora viitoare oportunități de afaceri”, a menționat Mădălina Constantin.

Werner Seeger, trainer și fondator al Werner Seeger Qualitätsmanagement România:

Dezvoltăm viitorul prin cultura calității

Sibiu Quality Days este un eveniment unic în România, datorită modului incomparabil de organizare și de învățare interactivă. Participanții la training-uri vin nu doar să acumuleze experiență, dar și să dea la rândul lor, prin împărtășirea celor mai bune practici obținute în companiile din care vin. Work-shopurile sunt concepute în baza a cinci sectoare de activitate, iar aceasta îi ajută să învețe foarte mult unii de la alții. Cei mai mulți dintre ei sunt lideri, fie că sunt în fruntea unor departamente, sub-departamente sau conduc o fabrică.
Noi trebuie să dezvoltăm viitorul prin promovarea unei culturi a calității. Acum managerii nu mai vin să le spună angajaților ce și cum au de făcut, nu mai există acele companii restrictive, unde leaderul își impune modul de acțiune și de organizare. Dimpotrivă, companiile apreciază angajații pentru inițiativa și implicarea lor. Timp de nouă ani, de când există Sibiu Quality Days, vedem o dezvoltare care pornește de la oameni concreți și care se reflectă în industria românească.

Nouă ediții de Sibiu Quality Days

Werner Seeger Qualitätsmanagement Romania este un important furnizor de consultanță în management, audit, organizare și dezvoltare personală și oferă training în domeniul managementului calității, în special pentru companiile din industria automotive. Compania a fost înființată în anul 2001, iar din anul 2006 este partener oficial al Centrului pentru Managementul Calității al Asociației Industriei Auto din Germania (VDA QMC). Evenimentul Sibiu Quality Days are loc de nouă ani consecutiv, de fiecare dată în luna noiembrie – luna calității, celebrată la nivel mondial – iar în acest an a fost organizat în luna decembrie, pentru a celebra Centenarul Marii Uniri. La finalul evenimentului, participanții au făcut donații caritabile unui orfelinat din Cisnădie, Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hirschmann România pregătită pentru noi proiecte

Articolul următor

Țiriac Collection, la 5 ani: „Singura colecție care are prima mașină din 1899, iar ultima e venită, mai ieri, de la Porsche”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share