Auto Sibiu Ultimele stiri

Sibiu Quality Days, de Centenar: Cum asiguri calitatea când provocarea cere dezvoltare

Sibiu Quality Days by Werner Seeger, ediția 2018, s-a desfășurat la Sibiu în perioada 6-7 decembrie, sub genericul „Challenge meets development. How do you secure your quality?” Zeci de participanți din toate zonele țării s-au reunit pentru a învăța cum să asigure calitatea în dezvoltarea lor, iar după training au făcut donații caritabile.

Cea de-a 9-a ediție a Sibiu Quality Days a debutat în acest an la fabrica Polycontact Hermannstadt, un furnizor hi-tech în industria auto, care produce întrerupătoare și senzori pentru marii dezvoltatori germani de automobile: Daimler, Audi, VW, Porsche și BMW, iar gama de produse dezvoltate cuprinde întrerupătoare mecanice, senzori fără contact și soluții complexe de sistem. Compania a fost deschisă să împărtășească cele mai bune experiențe practice în procesele de fabricație, asigurarea managementului calității sau asigurarea corespunderii calității la standardele clientului.
Evenimentul a continuat cu ateliere gândite special pentru a corespunde nevoilor și problemelor practice cu care se confruntă reprezentanții mediului de afaceri. Temele sunt alese împreună cu aceștia și sunt gândite să se transforme în timpul atelierelor în exerciții practice care să genereze soluții și rezultate, spune Mădălina Constantin, Business Development Manager al Werner Seeger Qualitätsmanagement România.
„Tema din acest an, la fel ca și cele anterioare, reprezintă un mare interes, căci sunt gândite la sugestiile participanților. Ei sunt cei care se confruntă cu diverse provocări în activitatea lor, ne spun ce și-ar dori, iar noi suntem aici ca să ne pliem pe necesitățile lor. Atrăgând numeroşi experţi şi reputați factori de decizie din industria automotive, noi, cei de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România, ne asigurăm că fiecare eveniment pe care îl organizăm adaugă plus valoare cunoştinţelor lor, oferind o platformă ideală pentru a-i pune la curent cu cele mai recente tendințe din automotive și, de asemenea, pentru a putea explora viitoare oportunități de afaceri”, a menționat Mădălina Constantin.

Werner Seeger, trainer și fondator al Werner Seeger Qualitätsmanagement România:

Dezvoltăm viitorul prin cultura calității

Sibiu Quality Days este un eveniment unic în România, datorită modului incomparabil de organizare și de învățare interactivă. Participanții la training-uri vin nu doar să acumuleze experiență, dar și să dea la rândul lor, prin împărtășirea celor mai bune practici obținute în companiile din care vin. Work-shopurile sunt concepute în baza a cinci sectoare de activitate, iar aceasta îi ajută să învețe foarte mult unii de la alții. Cei mai mulți dintre ei sunt lideri, fie că sunt în fruntea unor departamente, sub-departamente sau conduc o fabrică.
Noi trebuie să dezvoltăm viitorul prin promovarea unei culturi a calității. Acum managerii nu mai vin să le spună angajaților ce și cum au de făcut, nu mai există acele companii restrictive, unde leaderul își impune modul de acțiune și de organizare. Dimpotrivă, companiile apreciază angajații pentru inițiativa și implicarea lor. Timp de nouă ani, de când există Sibiu Quality Days, vedem o dezvoltare care pornește de la oameni concreți și care se reflectă în industria românească.

Nouă ediții de Sibiu Quality Days

Werner Seeger Qualitätsmanagement Romania este un important furnizor de consultanță în management, audit, organizare și dezvoltare personală și oferă training în domeniul managementului calității, în special pentru companiile din industria automotive. Compania a fost înființată în anul 2001, iar din anul 2006 este partener oficial al Centrului pentru Managementul Calității al Asociației Industriei Auto din Germania (VDA QMC). Evenimentul Sibiu Quality Days are loc de nouă ani consecutiv, de fiecare dată în luna noiembrie – luna calității, celebrată la nivel mondial – iar în acest an a fost organizat în luna decembrie, pentru a celebra Centenarul Marii Uniri. La finalul evenimentului, participanții au făcut donații caritabile unui orfelinat din Cisnădie, Sibiu.

Related posts

TAROM, aeronavă destinată segmentului ultra-premium

Stefana Muresan

CCIA Arad – parteneriate pentru a veni în sprijinul celor care accesează Programul StartUp Nation

Stefana Muresan

CNAIR solicită fonduri europene pentru noul pod peste Dunăre. Investiție de peste 550 mil. euro

redactia

Oradea: Obiectivul de amenajare a malului stâng al Crișului Repede, în licitație; contract de aproape 10 mil. lei

Stefana Muresan

Continental – distincția Ford Q1 pentru furtunurile fabricate la Nădab

Stefana Muresan

100.000 euro pentru pensiuni și restaurante prin programul „ELECTRIC UP”

Traian Dan

Azi se împlinesc 101 ani de la instaurarea administrației românești la Oradea

Traian Dan

EXPO REAL: Hybrid Summit enables new start for the real estate industry

Papuc Irina

PACTUL PENTRU MUNCĂ – Consens general pentru evitarea crizei grave de forță de muncă

Ligia Voro

“Greii” Europei, aduși la Cluj. Șansa agriculturii României: președinția UE

redactia

Wizz Air introduce două rute noi în Praga și Sevilla

Papuc Irina

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 1: Mircea Oltean, director general IRUM SA Reghin: “Pentru mine este o mândrie faptul că am reușit să salvez această fabrică”

Ligia Voro

Cluj-Napoca: Un antreprenor de 25 ani își folosește bolizii Lamborghini și Ferrari în jocurile pe care le creează

Stefana Muresan

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, 5 milioane euro din fonduri europene

redactia

Misiune economică internaţională, vizită de lucru în “Oraşul viorilor”. „Romanian Investment Zoom” la Reghin

Stefana Muresan

Utilizarea semnăturii electronice pe formularele de plată ale proiectelor de investiții, obligatorie pentru beneficiarii PNDR 2020

Papuc Irina

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Comisia Europeană trebuie să acționeze imediat pentru a garanta protejarea drepturilor lucrătorilor sezonieri!”

Ligia Voro

Orange Fab anunță noi colaborări și mai multe domenii de activitate vizate

Ligia Voro

Universitatea de Vest din Timișoara, locul 2 la nivel național

Stefana Muresan

Lucian Anghel (BVB): "Dacă bursa ar fi un barometru, putem spune că economia românească a duduit în 2017"

Stefana Muresan

Eveniment online: Bioeconomia și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

Ligia Voro

Primăria Sibiu vrea să extindă zonele de parcări cu plată

Papuc Irina

Imobil rezidențial cu 15 etaje, dezvoltat de Studium Green, în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

20.000 de lucrători non-UE pot intra pe piața muncii din România, în 2019

redactia

Leave a Comment