Auto Sibiu Ultimele stiri

Sibiu Quality Days, de Centenar: Cum asiguri calitatea când provocarea cere dezvoltare

Sibiu Quality Days by Werner Seeger, ediția 2018, s-a desfășurat la Sibiu în perioada 6-7 decembrie, sub genericul „Challenge meets development. How do you secure your quality?” Zeci de participanți din toate zonele țării s-au reunit pentru a învăța cum să asigure calitatea în dezvoltarea lor, iar după training au făcut donații caritabile.

Cea de-a 9-a ediție a Sibiu Quality Days a debutat în acest an la fabrica Polycontact Hermannstadt, un furnizor hi-tech în industria auto, care produce întrerupătoare și senzori pentru marii dezvoltatori germani de automobile: Daimler, Audi, VW, Porsche și BMW, iar gama de produse dezvoltate cuprinde întrerupătoare mecanice, senzori fără contact și soluții complexe de sistem. Compania a fost deschisă să împărtășească cele mai bune experiențe practice în procesele de fabricație, asigurarea managementului calității sau asigurarea corespunderii calității la standardele clientului.
Evenimentul a continuat cu ateliere gândite special pentru a corespunde nevoilor și problemelor practice cu care se confruntă reprezentanții mediului de afaceri. Temele sunt alese împreună cu aceștia și sunt gândite să se transforme în timpul atelierelor în exerciții practice care să genereze soluții și rezultate, spune Mădălina Constantin, Business Development Manager al Werner Seeger Qualitätsmanagement România.
„Tema din acest an, la fel ca și cele anterioare, reprezintă un mare interes, căci sunt gândite la sugestiile participanților. Ei sunt cei care se confruntă cu diverse provocări în activitatea lor, ne spun ce și-ar dori, iar noi suntem aici ca să ne pliem pe necesitățile lor. Atrăgând numeroşi experţi şi reputați factori de decizie din industria automotive, noi, cei de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România, ne asigurăm că fiecare eveniment pe care îl organizăm adaugă plus valoare cunoştinţelor lor, oferind o platformă ideală pentru a-i pune la curent cu cele mai recente tendințe din automotive și, de asemenea, pentru a putea explora viitoare oportunități de afaceri”, a menționat Mădălina Constantin.

Werner Seeger, trainer și fondator al Werner Seeger Qualitätsmanagement România:

Dezvoltăm viitorul prin cultura calității

Sibiu Quality Days este un eveniment unic în România, datorită modului incomparabil de organizare și de învățare interactivă. Participanții la training-uri vin nu doar să acumuleze experiență, dar și să dea la rândul lor, prin împărtășirea celor mai bune practici obținute în companiile din care vin. Work-shopurile sunt concepute în baza a cinci sectoare de activitate, iar aceasta îi ajută să învețe foarte mult unii de la alții. Cei mai mulți dintre ei sunt lideri, fie că sunt în fruntea unor departamente, sub-departamente sau conduc o fabrică.
Noi trebuie să dezvoltăm viitorul prin promovarea unei culturi a calității. Acum managerii nu mai vin să le spună angajaților ce și cum au de făcut, nu mai există acele companii restrictive, unde leaderul își impune modul de acțiune și de organizare. Dimpotrivă, companiile apreciază angajații pentru inițiativa și implicarea lor. Timp de nouă ani, de când există Sibiu Quality Days, vedem o dezvoltare care pornește de la oameni concreți și care se reflectă în industria românească.

Nouă ediții de Sibiu Quality Days

Werner Seeger Qualitätsmanagement Romania este un important furnizor de consultanță în management, audit, organizare și dezvoltare personală și oferă training în domeniul managementului calității, în special pentru companiile din industria automotive. Compania a fost înființată în anul 2001, iar din anul 2006 este partener oficial al Centrului pentru Managementul Calității al Asociației Industriei Auto din Germania (VDA QMC). Evenimentul Sibiu Quality Days are loc de nouă ani consecutiv, de fiecare dată în luna noiembrie – luna calității, celebrată la nivel mondial – iar în acest an a fost organizat în luna decembrie, pentru a celebra Centenarul Marii Uniri. La finalul evenimentului, participanții au făcut donații caritabile unui orfelinat din Cisnădie, Sibiu.

Related posts

Angajații din construcții au avut cele mai mari creșteri salariale în ultimul an

Papuc Irina

Începe elaborarea SF-ului pentru Centura Vest a Timișoarei

Ligia Voro

Un tânăr din Lugoj a investit în pandemie într-o fermă de măgari. Laptele de măgăriță, la mare căutare în Banat

Ion Surdu

Awe Infra va moderniza centrul Turzii

Nora Dumitrescu

Pe unde va merge spre Ungaria Drumul Expres Baia Mare – Satu Mare

Nora Dumitrescu

NTT DATA anunță lansarea raportului pe tema Covid-19: “Reîntoarcerea la valorile noastre pe timp de criză”

Nicolae Pop

Compania italiană Frimat S.P.A, singurul ofertat pentru contractul privind construirea sălii polivalente de la Blaj

redactia

Noul președinte al FRT, Ion Țiriac, felicitat de Simona Halep

Ligia Voro

Mașinile electrice și hibrid, alimentate la Cluj Arena

Nora Dumitrescu

SWISS CAPITAL a intermediat vânzarea a 33,7% din ALRO printr-o ofertă de tip accelerated book build (ABB)

redactia

Electrogrup se împarte cu șantierele între București și Ardeal

Nora Dumitrescu

Timiș: Dumbrăviţa, comuna cu incubator de afaceri cu 20 de firme, transport în comun şi sală polivalentă

Stefana Muresan

Asocierea firmelor orădene Costa Voc şi Trebor Drum Construct a câștigat contractul pentru amenajarea Parcului Industrial din Tileagd

redactia

Transportatorul sălăjean Tur Cento a decis să reia traficul interjudețean

Nora Dumitrescu

S IMMO AG încheie remodelarea Sun Plaza

Ionut Oprea

FOTO: CardioNET, motor al dezvoltării tinerei generații de cardiologi

Ligia Voro

Investiții noi “pe țeavă” la Tenaris. Zalăul intră pe piața automotive

Stefana Muresan

Contribuabilii la Fondul pentru Mediu, nemulțumiți de cadrul legislativ

Ligia Voro

Dedeman își deschide un magazin de 12 milioane de euro

Nora Dumitrescu

TESSERACT ARCHITECTURE ajunge la o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro și 500.000 mp de spitale și spații industriale proiectate

Ion Surdu

Încă 10.000 de metri pătrați închiriați în faza a doua la ELI PARK 1

Papuc Irina

FOTO-VIDEO: Tronsonul de autostradă Tîrgu Mureș-Iernut, aproape de recepție. Pe 4&5 mai e de lucru

redactia

Municipalitatea recurge la o firmă de profil pentru stabilirea brandului de destinație Oradea. Sprijin și din partea reprezentanților businessurilor locale

redactia

Radu Ștefan Oprea, ministrul MMACA: „Ne dorim o dezvoltare și dăm un impuls firmelor ca să revenim pe anumite piețe tradiționale”

redactia

Leave a Comment