București Real Estate Ultimele stiri

Ana Dumitrache revine la conducerea CTP Romania, pe poziția de Country Head

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, începe anul cu anunțul revenirii Anei Dumitrache în cadrul companiei, în calitate de Country Head pentru România.

Ana Dumitrache își va aduce din nou contribuția la activitatea CTP în România, începând cu luna ianuarie și se va concentra pe creșterea portofoliului local al dezvoltatorului vizând atingerea a circa 1,5 milioane de metri pătrați până în 2020 și dezvoltarea accelerată a CTPark Bucharest West. Acest proiect este gândit să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, transformând astfel România în cel mai mare nod industrial și logistic din regiune.

“Atât eu, cât și echipa CTP Romania și partenerii noștri suntem încântați de revenirea Anei în companie, revenire ce are loc într-un moment crucial pentru CTP, odată cu finalizarea cu succes a procesului de reorganizare. Ea ne-a sprijinit încă de la începutul operațiunilor noastre în România, când lucra în cadrul filialei locale a Erste Bank. În perioada anterioară petrecută la CTP, Ana Dumitrache a contribuit la creșterea portofoliului companiei, la contractarea de noi clienți și a coordonat toate activitățile financiare. Ana se întoarce acum la conducerea CTP Romania, într-un moment în care atât compania, cât și piața imobiliară locală traversează o perioadă de expansiune. Calitățile sale de lider, determinarea și cunoașterea profundă a pieței vor contribui la creșterea performanțelor CTP în România și sunt convins că împreună vom reuși să stabilim noi recorduri pe acest segment”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP.
În timpul primului mandat al Anei Dumitrache în cadrul CTP, dezvoltatorul a înregistrat rezultate excelente: în 2017, portofoliul național de spații logistice a crescut cu 73%, iar rata de neocupare a spațiilor pregătite pentru a fi închiriate a fost sub 3%.

“Mi-a plăcut activitatea mea anterioară în cadrul CTP și sunt nerăbdătoare și fericită să revin, mai ales într-un moment atât de special al dezvoltării companiei în România, având în vedere că CTP a atins o bornă importantă la nivel de portofoliu. Perioada pe care am petrecut-o în cea mai importantă companie de consultanță imobiliară din lume a fost o oportunitate extraordinară, care mi-a oferită o viziune completă, de 360 de grade, asupra industriei imobiliare atât la nivel național, cât și internațional. Astfel, revin acum la CTP cu un know-how aprofundat și cu planuri și obiective mari”, a spus Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 90 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 850.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.

Related posts

Orădenii pot verifica în ce zonare fiscală se încadrează

Traian Dan

Investițiile nete în economia românească au crescut în 2019 cu aproape 18%

Papuc Irina

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, speaker la o conferință de la Munchen

Stefana Muresan

CTP investește peste 17 milioane de euro în achiziția unui parc logistic în Chitila

Ionut Oprea

Cel mai mare legumicultor din Bistrița-Năsăud, fermă de 15.000 de curcani

Stefana Muresan

Primăria Cluj Napoca alocă bani pentru introducerea metroului în oraș

Stefana Muresan

Inaugurare TRC Park Cluj, etapa I

Ionut Oprea

Oradea va avea fântână arteziană muzicală cu jocuri de lumini

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Atracțiile turistice Băile Figa și Sîngeorz-Băi

Transilvania Business

Clusterul AgroTransilvania, invitat la Săptămâna Verde a Europei

Nora Dumitrescu

Elite în business. Județul Mureș: AAGES Mureș (Ranking 18), producător strategic pentru industrie

Transilvania Business

Uși inteligente pentru autovehicule: Continental continuă să dezvolte cheile mașinii digitale

Stefana Muresan

Oferte speciale și vacanțe la preț redus la „Oradea Turism Expo”

Traian Dan

Cum va fi modernizată Piața Izvoare din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Singurul restaurant-pescărie din Europa aprovizionat direct din portul Villajoyosa

Ligia Voro

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

Stefana Muresan

Salamul de Sibiu, mai scump cu 10%, deși prețul materiei prime de bază a crescut mai mult

Papuc Irina

Se reia transportul auto și feroviar de călători între România și Ungaria

Traian Dan

Timișorenii de la Contakt își deschid centre în Transilvania

Nora Dumitrescu

Elite Business Club Cluj 09 Mai 2018, Hotel Beyfin

A. I.

Zboruri Tarom de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, de la sfârşitul lunii martie

Stefana Muresan

Mezina omului de afaceri clujean Gicu Gânscă, afaceri de milioane de dolari la New York. Lucrează cu Calvin Klein, Ford și Morgan Chase

redactia

Globalworth, the largest corporate bond issue in the history of the Bucharest Stock Exchange

Ionut Oprea

Inovația – cheia sustenabilității și a securității alimentare. Anne Alonzo, vicepreședinte Corteva Agriscience, a ținut un discurs în cadrul summitului Politico Agriculture and Food

Papuc Irina

Leave a Comment