Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VIDEO. Ambasadorul Germaniei recită din Eminescu, în română și germană

Ambasadorul Germaniei la București, Cord Meier-Klodt, a recitat, în germană și în română, câteva versuri din poezia Revedere a lui Mihai Eminescu, de ziua Culturii naționale.

Într-un clip video postat, marţi, pe Facebook, diplomatul spune că Ziua Culturii Naţionale este un moment potrivit pentru a sărbători şi relaţiile româno-germane în domeniul cultural.
„În curtea ambasadei ia naştere o lucrare contemporană de artă murală, care simbolizează legătura strânsă dintre România şi Germania. Lucrarea /do.nau/, a tinerelor arhitecte Magdalena Vladimirescu şi Ioana Truşcă, absolvente ale Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din București, are ca element central fluviul Dunărea. De Ziua Culturii Române, ambasadorul Cord Meier-Klodt are plăcerea să vă prezinte lucrarea, dar şi legătura dintre Dunăre, Germania, România şi poetul Mihai Eminescu. Vizionare plăcută!”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Ambasadei Germaniei.

15 ianuarie, ziua naşterii poetului Mihai Eminescu, este marcată, începând din 2011, în fiecare an, ca Zi a Culturii Naţionale.

Mesajul Ambasadorul Cord Meier-Klodt poate fi vizionat aici

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Program post universitar de securitate a sistemelor informatice, în cadrul UBB

Articolul următor

CADASTER AND REAL-ESTATE REGISTRATION: NEW LEGISLATIVE CHANGES

Citește și:
Bathory Fest, festival medieval de reconstituire istorică, va avea o nouă abordare și un nou concept
Citeste mai mult

Bathory Fest se aliază cu TIFF și UBB

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este inclus, anul acesta, în cadrul evenimentului din Cetatea Șimleului. Bathory Fest,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share