Agricultura Ultimele stiri

Eveniment oficial de prezentare a Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, la Teatrul Național București

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, a susținut o prezentare oficială în fața partenerilor săi pe 14 ianuarie, la Teatrul Național. La eveniment au participat circa 500 de fermieri, parteneri, reprezentanți ai autorităților, Academiei de Stiinte Agricole si Silvice , Asociatiile de profil, Laboratorul Central pentru Controlul Calitatii Semintelor, Universitatea de Stiinte Agricole Bucuresti . Anul 2019 este unul special pentru Corteva™, care, din luna iunie, intenționează să devină o companie de sine stătătoare și cel mai mare jucător din România in industria agricolă.

 

Pe parcursul evenimentului, Divizia de Agricultură a prezentat o perspectivă locală și globală asupra Corteva™ și a produselor pe care aceasta le va lansa în anul 2019. De asemenea, mărturii prezentate de fermierii care au folosit produse DowDuPont în ultimii ani au demonstrat calitatea acestora în fața a 500 de invitati. Cei mai respectați specialiști din domeniul agricol au subliniat valoarea activității Diviziei Agricole DowDuPont în România și a produselor dezvoltate recomandând celorlalți fermieri să aibă încredere în echipa Corteva™ care numără în România peste 150 de experți, dintre care mai mult de 20 de cercetători. Compania oferă soluții avansate pentru tratarea semințelor, germoplasma de inalta calitate, segment care generează 75% din activitatea Corteva™ în România, completat de soluțiile de protecția plantelor, cu o pondere de 25% în vânzările companiei. Divizia de Agricultură a companiei DowDuPont este cel mai mare furnizor local de semințe de porumb pentru fermierii din România. Compania este și cel mai mare furnizor de erbicide pentru tratarea cerealelor păioase și pentru culturile de rapiță și cel mai mare jucător pe segmentul fungicide pentru vița de vie.

 

Cu ocazia evenimentului, Corteva Agriscience™ a lansat în mod oficial pe piața din România două produse cu o importanță deosebită în viitorul companiei: stabilizatorul de azot N-Lock Max și erbicidul Pixxaro ™. Primul produs, stabilizatorul de azot N-Lock Max, este destinat fermierilor care doresc să mențină azotul disponibil la rădăcina plantelor de cultură pentru o perioadă mai lungă de timp și să optimizeze randamentul culturilor. Pixxaro™ in a carei compozitie intra Arylex™ este o soluție avansată de protecție a plantelor, cu efect rapid și spectru larg de combatere a buruienilor din culturile de cereale paioase.

 

„Dorim să mulțumim tuturor partenerilor care ne-au fost alături la acest eveniment și celor care aleg constant soluțiile create de noi de aproape trei decenii, obținând, an de an, o productivitate ridicată și o calitate foarte bună a recoltelor”, declară Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova în cadrul Corteva Agriscience™. „Aducem la un loc expertiza a trei mari companii active pe segmentul agricol – Dow, DuPont și Pioneer – cu o istorie marcată de inovații care au revoluționat agricultura și nu numai. La nivel global Corteva™ investește peste un miliard de dolari în cercetare. Cu un asemenea buget și expertiză ne așteptăm să lansăm multe produse care să răspundă nevoilor concrete ale fermierilor din România și provocărilor globale din domeniul alimentar”, adaugă Jean Ionescu.

 

Despre Corteva Agriscience, Divizia de Agricultură a DowDuPont

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont (NYSE: DWDP), urmează să devină companie independentă, listată la bursă, așa cum s-a anunțat anterior, proces care va fi finalizat în luna iunie 2019. Diviza combină capacitățile DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ oferă fermierilor din lume cel mai complet portofoliu din industrie — incluzând unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură: Pioneer®, Encirca®, nou lansatul Brevant™ Semințe, precum și alte produse premiate de protecția culturilor – și aduce constant noi produse în piață prin intermediul unei echipe de cercetare puternice în domeniul chimic și tehnologic. Mai multe informații găsiți pe www.corteva.com.

 

Related posts

Aeroportul din Brașov a primit certificatele de urbanism pentru câteva elemente de construcție

redactia

Primăria Cluj-Napoca va accesa un credit de 400 de milioane de lei pentru susţinerea unor investiţii

Stefana Muresan

Documentațiile aferente secțiunilor 1 și 5 ale viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești, trimise pentru validare

Stefana Muresan

Grupul Inditex și-a activat magazinele Zara din Vivo Cluj

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Biblioteca „Teleki-Bolyai”, un fond de carte extraordinar

Transilvania Business

Adevărul: O companie belgiană va construi în Alba un parc industrial de peste 30 de milioane de euro

Papuc Irina

Timișoara: Internet gratuit în centrul orașului oferit de Continental, în parteneriat cu Orange și municipalitate

Stefana Muresan

Brânza frământată de Sângeorz Băi, atestată ca produs tradiţional

Stefana Muresan

Ramona Crăciun, o poveste despre viață. Viața în Montessori Târgu Mureș

Ligia Voro

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

Ionut Oprea

AGROLAND, retailer agricol românesc investește în resurse umane de top specializate

Ligia Voro

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

Garanții de stat de până la 80% pentru cumpărarea de terenuri, pentru fermieri

Stefana Muresan

Astaldi Spa va construi secțiunea 5 din Autostrada Sibiu-Pitești

Ligia Voro

Centura Oradea – Autostrada A3 are SF finalizat

redactia

Proiect de reabilitare cu fonduri europene a Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Stefana Muresan

Cel mai mare aquapark din estul Europei, investiție de peste 15 milioane de euro, în proiect la Timișoara

Stefana Muresan

Studiu: Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual 12% din cifra de afaceri pentru digitalizarea business-ului

redactia

Previziunile economice din vara anului 2020: PIB-ul României scade cu 6% în 2020 și va crește cu 4% în 2021

Gruita Ienasoiu

Lista cu primii 20 contribuabili la bugetul municipiului Satu Mare care însumează o cifră de afaceri de 1 mld. de euro și peste 15.000 angajați

Stefana Muresan

Proiecte europene de 7 mil. euro pentru reamenajarea centrului municipiului Satu Mare

Stefana Muresan

E-INFRA își dezvoltă echipa de management

Ligia Voro

CTPark Timisoara: CTP invests over EUR 13 million for logistics park expansion

Ionut Oprea

Prezenta clujeana la Targul International de Turism de la Berlin – un succes incontestabil

Stefana Muresan

Leave a Comment