Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fujikura Automotive Romania, Emerson și Banca Transilvania – cei mai mari angajatori ai Clujului. Top zece

Compania cu cei mai mulţi salariaţi activi din Cluj are în portofoliu două fabrici, în Cluj-Napoca şi în Dej. Este vorba de Fujikura Automotive Romania, producătoare de echipamente electrice şi electronice pentru industria auto. Fujikura are, conform datelor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, 4.074 de angajați, scrie catcostaclujul.ro.

Poziţia secundă în topul celor mai mari angajatori conform criteriului salariaţilor activi este ocupată de americanii de la Emerson, locatarul Parcului Industrial Tetarom 2. Având obiect de lucru “activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”, Emerson a ajuns la 1.967 salariaţi activi.

Podiumul este închis de cea mai puternică instituţie financiară pornită de la Cluj: Banca Transilvania, cu 1.433 de salariaţi activi.

Potrivit sursei citate, pe poziţia a patra se află o companie de transport rutier mărfuri, Carrion Expedition, cu 1.159 de angajați. Următorul în top este producătorul de lenjerie Jolidon Import Export, cu 1.141 de salariaţi activi. Prima companie de software din Cluj apare pe poziţia a şasea conform criteriului ales. Vorbim de Endava Romania, cu 1.031 de salariaţi. Cu peste 1.000 de angajați se mai regăseşte o companie, producătoare de mobilă: Sortilemn, care, cu cei 1.024 de salariaţi ocupă poziţia a şaptea în top.

IT-iștii de la Softvision se clasează pe poziția a opta, cu 919 salariați activi, urmați de producătorul de preparate famaceutice Terapia, cu 858 de angajați. Primul zece este completat de Sykes Entreprises Eastern Europe, care funcționează ca și centru de intermediere telefonică (call center) și are 784 de salariați activi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O firmă românească face locomotive hybrid plug-in din vechituri de acum 40 de ani

Articolul următor

Pregătiri pentru organizarea Summitului Start-up Europe de la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share