Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Oradea, nou contract de infrastructură – investiție de peste 18 mil. lei

Primăria Oradea a semnat contractul privind serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții ,,Soluție inovativă pentru creare undă verde pentru tramvai Pod Dacia – B-dul Magheru Oradea”.

 

Proiectul vizează realizarea unui pasaj subteran pe sub B-dul Magheru care va face legătura între Aleea Ștrandului și Parcul Traian și extinderea Podului Dacia la 6 benzi.

Prin această soluție inovativă va crește frecvența de circulație a tramvaielor și va scădea timpul de parcurs al acestora, prin crearea unei benzi unice pentru tramvai.

Firma câștigătoare este asocierea formată din S.C Freyrom S.A (lider de asociere), S.C Prodcons Group S.R.L (asociat), S.C Integrated Road Solutions S.R.L (asociat) și S.C Electro Excel Green Consulting S.R.L (asociat), aceeași care a realizat și Podul Centenarului.

Valoarea estimată a contractului a fost de 18. 500.000 lei fără TVA, iar valoarea contractului încheiat cu firma câștigătoare este de 14.511.433 lei fără TVA, aproximativ 3.100.000 de euro.

Sursa de finanțare o reprezintă fondurile europene prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Obiectivul Specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Termenul pentru proiectare și obținerea autorizațiilor de construcție este de 3 luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca, aduce cameriste din Venezuela. Ce salariu se oferă românilor

Articolul următor

Hidroconstrucţia, contract de peste 12 milioane euro pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare din Alba, cu finanțare europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share