Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de pavele Symmetrica construieşte o nouă fabrică lângă Arad

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica are în plan construcţia unei fabrici în localitatea Zimandu Nou, la 10 kilometri de oraşul Arad, scrie Ziarul Financiar. Activitatea de producţie desfăşurată în cadrul fabricii va fi fabricarea de elemente din beton vibropresat – pavaje, borduri, dale şi rigole de scurgere a apelor.

 

”Suntem la începutul unei noi investiţii, de tip greenfield, într-o fabrică amplasată în vestul ţării, la 10 kilometri de oraşul Arad. Dorim să finalizăm investiţia până la sfârşitul anului 2019”, a declarat Sebastian Bobu, directorul executiv al companiei, citat de ZF.

Symmetrica are în prezent cinci unităţi de producţie funcţionale – în Vereşti (judeţul Suceava), Podu Iloaiei (judeţul Iaşi), Bolintin Vale (lângă Bucureşti), Prejmer (judeţul Braşov) şi Cociu (judeţul Bistriţa- Năsăud), la care se adaugă şi noua fabrică de la Doaga (judeţul Vrancea). Symmetrica este o companie românească înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (40% din acţiuni).

 

Sursa foto: symmetrica.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Străinii, cuceriți de un sătuc din vestul țării: „Toate casele sunt cumpărate, chiar şi de luxemburghezi”

Articolul următor

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share