Arad Industrie Investitii Ultimele stiri

Producătorul de pavele Symmetrica construieşte o nouă fabrică lângă Arad

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica are în plan construcţia unei fabrici în localitatea Zimandu Nou, la 10 kilometri de oraşul Arad, scrie Ziarul Financiar. Activitatea de producţie desfăşurată în cadrul fabricii va fi fabricarea de elemente din beton vibropresat – pavaje, borduri, dale şi rigole de scurgere a apelor.

 

”Suntem la începutul unei noi investiţii, de tip greenfield, într-o fabrică amplasată în vestul ţării, la 10 kilometri de oraşul Arad. Dorim să finalizăm investiţia până la sfârşitul anului 2019”, a declarat Sebastian Bobu, directorul executiv al companiei, citat de ZF.

Symmetrica are în prezent cinci unităţi de producţie funcţionale – în Vereşti (judeţul Suceava), Podu Iloaiei (judeţul Iaşi), Bolintin Vale (lângă Bucureşti), Prejmer (judeţul Braşov) şi Cociu (judeţul Bistriţa- Năsăud), la care se adaugă şi noua fabrică de la Doaga (judeţul Vrancea). Symmetrica este o companie românească înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (40% din acţiuni).

 

Sursa foto: symmetrica.ro

Related posts

Operatorul Cento și-a restrâns programul de trasee regionale

Nora Dumitrescu

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

AHK România: De la comunitate, pentru comunitate

Ligia Voro

Leave a Comment