Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de pavele Symmetrica construieşte o nouă fabrică lângă Arad

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica are în plan construcţia unei fabrici în localitatea Zimandu Nou, la 10 kilometri de oraşul Arad, scrie Ziarul Financiar. Activitatea de producţie desfăşurată în cadrul fabricii va fi fabricarea de elemente din beton vibropresat – pavaje, borduri, dale şi rigole de scurgere a apelor.

 

”Suntem la începutul unei noi investiţii, de tip greenfield, într-o fabrică amplasată în vestul ţării, la 10 kilometri de oraşul Arad. Dorim să finalizăm investiţia până la sfârşitul anului 2019”, a declarat Sebastian Bobu, directorul executiv al companiei, citat de ZF.

Symmetrica are în prezent cinci unităţi de producţie funcţionale – în Vereşti (judeţul Suceava), Podu Iloaiei (judeţul Iaşi), Bolintin Vale (lângă Bucureşti), Prejmer (judeţul Braşov) şi Cociu (judeţul Bistriţa- Năsăud), la care se adaugă şi noua fabrică de la Doaga (judeţul Vrancea). Symmetrica este o companie românească înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (40% din acţiuni).

 

Sursa foto: symmetrica.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Străinii, cuceriți de un sătuc din vestul țării: „Toate casele sunt cumpărate, chiar şi de luxemburghezi”

Articolul următor

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share