Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Borcanul cu Magiun din prune Topoloveni, în coşul cu cadouri oferit din partea României pentru preluarea Preşedinţiei Rotative a UE

smartcapture

„Magiunul din prune Topoloveni reprezintă țara noastră în aceste momente când România preia Președinția Rotativă a Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019, ca brand notoriu”, se arată pe pagina oficială de internet a producătorului.

 

„Anul 2019 a debutat cu borcanul cu Magiun din prune Topoloveni în coșul cu cadouri oferit din partea României pentru preluarea Președinției Rotative a Uniunii Europene autorităților semnificative. Este rezultatul a 17 ani de mari eforturi financiare, sacrificii în plan familial și social pentru promovarea României prin ce are mai gustos”, anunță Sonimpex Topoloveni.

Magiunul din prune Topoloveni este un produs alimentar funcțional, monoingredient–singurul său ingredient fiind prunele proaspete, fără zahăr adăugat, fără aditivi alimentari, dulce acrișor, potrivit informațiilor de pe site-ul producătorului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Ce propun noile ansambluri rezidențiale din Iași: locuințe smart, eco-friendly

Articolul următor

Un argeşean a dat lovitura cu o cultură de cartofi mov

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share