Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce propun noile ansambluri rezidențiale din Iași: locuințe smart, eco-friendly

Sute de ansambluri rezidențiale au apărut în ultimii ani la Iași. Majoritatea s-au dezvoltat la marginea municipiului, în zona metropolitană, însă sunt și altele care și-au făcut loc în mijlocul orașului, dând viață unor zone ce rămăseseră înghețate în timp și care riscau să-și piardă toți locuitorii care tot migrau în căutarea unei vieți mai bune, scrie ziaruldeiasi.ro.

 

Casele actuale sunt “smart”“eco-friendly”“verzi”, sunt părți ale unor mini-cartiere “safe”, cu spații de joacă supravegheate video, cu locuri de parcare acoperite, cu market, grădiniță, școală.

Dăm câteva exemple la întâmplare din prezentările pe care le găsiți pe internet atunci când căutați un apartament în Iași.

Newton

“NEWTON este un concept de locuire demn de anul 2020. In epoca Facebook, Android si Tesla e timpul sa uitam de citirea apometrelor dusa lunar la administratie, de usile de tabla ca unica masura de siguranta pentru locuinte, de scarile de bloc insalubre, de parcatul pe trotuar si de facturile indescifrabile la utilitati, pe care le platim cu resemnare. E timpul sa progresam. E timpul sa locuim inteligent. Am echipat nu doar apartamentul tau, ci si intreaga cladire cu termostate si valve inteligente, senzori, becuri si prize super-economice, comenzi pentru hibernare, instalatii temice si izolatii cu eficienta superioara. Toate sunt coordonate de sistemul de management integrat (“smart home”) ca sa prevenim orice pierderi si sa platesti cat mai putin”.

Himson

“Suntem primul ansamblu rezidențial din Iași unde am adoptat ideea de concierge. La HIMSON® oferim servicii personalizate în funcție de nevoile și dorințele proprietarilor, oferind servicii și suport la orice oră din zi și din noapte. Fie că ai nevoie de o intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete și corespondență prin curier. Totul pentru confortul și liniștea ta! La HIMSON® acum ai totul la îndemână! Întreg parterul va fi destinat spațiilor comerciale, cu suprafețe generoase și zone bine luminate și vitrate, potrivite pentru supermarket, after school și gradiniță, cabinete medicale, salon de înfrumusețare, curățătorie textilă, sala de fitness sau orice alt tip de activitate. Am rezervat pentru supermarket o suprafață de peste 500 mp iar pentru celelalte tipuri de business peste 1.000 mp”.

Conest Grand Residence

“Conest Grand Residence propune să introducă un standard nou în ansamblurile de locuințe, în care unitatea de măsură pentru o locuință nu ar trebui să fie reprezentată de metrul pătrat, ci de confortul pe care îl oferă. Locurile de joacă pentru copii, spațiile verzi, sala de fitness, centru SPA și coffee shop-urile vor completa un stil de viață care redefinește confortul și aduce timp și atenție pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi”.

Toate ansamblurile noi din Iași își prezintă în acest mod oferta. Dacă sunt într-adevăr imobile construite bine, rămâne să vadă fiecare persoană care alege să facă o investiție.

 

Foto: newton.direct

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Începe construcţia autostrăzii pe care o aşteptăm de zeci de ani. Se fac 9 tunele de 5 km

Articolul următor

Borcanul cu Magiun din prune Topoloveni, în coşul cu cadouri oferit din partea României pentru preluarea Preşedinţiei Rotative a UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share