Real Estate Ultimele stiri

Ce propun noile ansambluri rezidențiale din Iași: locuințe smart, eco-friendly

Sute de ansambluri rezidențiale au apărut în ultimii ani la Iași. Majoritatea s-au dezvoltat la marginea municipiului, în zona metropolitană, însă sunt și altele care și-au făcut loc în mijlocul orașului, dând viață unor zone ce rămăseseră înghețate în timp și care riscau să-și piardă toți locuitorii care tot migrau în căutarea unei vieți mai bune, scrie ziaruldeiasi.ro.

 

Casele actuale sunt “smart”“eco-friendly”“verzi”, sunt părți ale unor mini-cartiere “safe”, cu spații de joacă supravegheate video, cu locuri de parcare acoperite, cu market, grădiniță, școală.

Dăm câteva exemple la întâmplare din prezentările pe care le găsiți pe internet atunci când căutați un apartament în Iași.

Newton

“NEWTON este un concept de locuire demn de anul 2020. In epoca Facebook, Android si Tesla e timpul sa uitam de citirea apometrelor dusa lunar la administratie, de usile de tabla ca unica masura de siguranta pentru locuinte, de scarile de bloc insalubre, de parcatul pe trotuar si de facturile indescifrabile la utilitati, pe care le platim cu resemnare. E timpul sa progresam. E timpul sa locuim inteligent. Am echipat nu doar apartamentul tau, ci si intreaga cladire cu termostate si valve inteligente, senzori, becuri si prize super-economice, comenzi pentru hibernare, instalatii temice si izolatii cu eficienta superioara. Toate sunt coordonate de sistemul de management integrat (“smart home”) ca sa prevenim orice pierderi si sa platesti cat mai putin”.

Himson

“Suntem primul ansamblu rezidențial din Iași unde am adoptat ideea de concierge. La HIMSON® oferim servicii personalizate în funcție de nevoile și dorințele proprietarilor, oferind servicii și suport la orice oră din zi și din noapte. Fie că ai nevoie de o intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete și corespondență prin curier. Totul pentru confortul și liniștea ta! La HIMSON® acum ai totul la îndemână! Întreg parterul va fi destinat spațiilor comerciale, cu suprafețe generoase și zone bine luminate și vitrate, potrivite pentru supermarket, after school și gradiniță, cabinete medicale, salon de înfrumusețare, curățătorie textilă, sala de fitness sau orice alt tip de activitate. Am rezervat pentru supermarket o suprafață de peste 500 mp iar pentru celelalte tipuri de business peste 1.000 mp”.

Conest Grand Residence

“Conest Grand Residence propune să introducă un standard nou în ansamblurile de locuințe, în care unitatea de măsură pentru o locuință nu ar trebui să fie reprezentată de metrul pătrat, ci de confortul pe care îl oferă. Locurile de joacă pentru copii, spațiile verzi, sala de fitness, centru SPA și coffee shop-urile vor completa un stil de viață care redefinește confortul și aduce timp și atenție pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi”.

Toate ansamblurile noi din Iași își prezintă în acest mod oferta. Dacă sunt într-adevăr imobile construite bine, rămâne să vadă fiecare persoană care alege să facă o investiție.

 

Foto: newton.direct

Related posts

Maramureșul își va promova oferta turistică în capitală

Nora Dumitrescu

Carmen Orban: Grupul Monza, promotor al elitelor medicale, dezvoltă cel mai mare spital de Oncologie din România

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] Oradea, bijuteria șlefuită cu fonduri comunitare. Sumă record atrasă din proiecte cu finanțare europeană

Ligia Voro

Transportul aerian de pasageri, creștere cu 7,5% în S1

Stefana Muresan

Americanii modernizează Baza aeriană de la Câmpia Turzii. Investiții de 35 de milioane de dolari

redactia

Un nou produs Continental ce reduce emisiile, fabricat în Brașov

Stefana Muresan

Preţul unei acţiuni Transgaz a crescut cu 50% peste cel de la listare, cu dividendele, randamentul depășește 140%

Stefana Muresan

O plantație de aluni din Timiș produce materie primă pentru Ferrero Rocher sau Raffaello

Stefana Muresan

Cea mai mare investiție într-un parc industrial din Oradea – 12,2 milioane de euro

Stefana Muresan

Romsilva – certificare după un audit marca Marea Britanie

Stefana Muresan

Participare gratuita evenimente BusinessMark – HR, Real Estate, CFO, Supply Chain

Ionut Oprea

Soluțiile propuse de CJ Sibiu pentru gestionarea deșeurilor în județ. Cum vor autoritățile să construiască o stație de tratare mecano-biologică

Papuc Irina

Investiție într-un lac destinat pescuitului la păstrăv în Cluj

Nora Dumitrescu

Biblioteca Universitară din Cluj, modernizată cu 10 milioane de lei

Nora Dumitrescu

Proiect de 4 milioane de lei la Primăria Mediaș: Resurse integrate pentru o dezvoltare locală sustenabilă

Papuc Irina

Chatbotul Ioana îi ajută pe angajaţii Groupama cu informaţii și suport IT

Traian Dan

INCESA, hub modern de cercetare la Craiova realizat cu fonduri europene, investiție de 10 mil. euro

Stefana Muresan

„Construirea poveștilor de succes comune": Tren de mare viteză Budapesta – Cluj – București

Stefana Muresan

Deco Days 2017: Expozitie atipica de perdele si draperii la Cluj Napoca

Stefana Muresan

Frisbo oferă transport gratuit al stocului în depozite sigure pentru magazinele fizice afectate de măsurile împotriva răspândirii noului coronavirus

Nicolae Pop

Aktor, mobilizare pe cel mai lung lot al Autostrăzii Sebeş-Turda

Stefana Muresan

”Exemplu de bună practică”: Cupru Min Abrud, profit de 25 de milioane de lei în primul semestru

Stefana Muresan

CCIFER : Majorarea salariului minim fără studiu de impact in prealabil va afecta major companiile, în special cele mici si mijlocii

redactia

Oxygen clădește relații de încredere

Transilvania Business

Leave a Comment