Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Astra Vagoane Călători din Arad caută încă 200 de oameni. Câștigă piața internă

Valer Blidar, proprietarul Astra Vagoane Călători din Arad, unul din cei mai mari jucători de material rulant, spune că pentru următorii doi ani con­trac­tele câştigate îi vor asigura încărcarea în fabrica din Arad, potrivit zf.ro.

 

„M-am liniştit acum. Dacă luna aceasta fabrica lu­crează la 60% din capacitate, de luna viitoare vom lucra la capacitate maximă, chiar depăşim capacitatea. Avem contractate 62 de tramvaie prin câştigarea licitaţiilor la Cluj-Napoca, Oradea şi Galaţi (unde compania a fost singurul ofertant – n.red). Mai avem de pro­dus vagoane şi pentru Cehia. Anul aces­ta vom avea o creştere a cifrei de afa­ceri, ne ocupăm de tot ce înseam­nă pregătirea de fabricaţie, omolo­gări, dar anul de top va fi 2020“, a spus pentru ZF Valer Blidar, unul din­tre puţinii an­tre­prenori care deţin fabrici con­struite în perioada indus­tria­lizării masive a României din anii ‘70 – ‘80.

Fabrica a fost singurul ofer­tant la licitaţiile de tram­vaie din Cluj-Napoca, Ora­dea şi Galaţi şi s-a înscris la două li­ci­taţii in­ter­naţionale pentru va­goane. Anul trecut, fabrica a lu­crat la capa­citate de doar 30%  potrivit datelor anterioare, afacerile fiind în uşoară creştere faţă de anul anterior, preizează publicația citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MedLife investeşte 5 milioane de euro în Ungaria

Articolul următor

Episcopia Romano-Catolică investește într-un complex rezidențial cu terenuri de sport în Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share