Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru afterschool din fonduri europene într-o comună din Arad

Primăria comunei Vladimirescu din Arad va construi un centru afterschool pe bani europeni.

 

Un centru afterschool ce va deservi 70 de copii are de gând să construiască Primăria Comunei Vladimirescu, pe bani europeni obținuți prin Programul Național de Dezvoltare Rurala (PNDR), scrie aradon.ro.

„Am cerut finanțarea în 2017, iar în 2018 ni s-a aprobat. Centrul afteschool va fi în cartierul nou și este o investiție absolut necesară, pentru că în zonă sunt foarte mulți copii ai căror părinți lucrează și e nevoie de un loc unde cei mici să rămână după cursuri, să aibă cine să aibă grijă de ei. În plus, tot în zona asta avem un centru de informare turistică ce va împlini anul ăsta cinci ani de activitate și acolo plănuim să deschidem o grădiniță. Centrul afterschool va fi într-o zonă care face legătura între satul vechi și satul nou, așa că va deservimulți oameni”, a declarat pentru sursa citată primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crișan.

Conform anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, întregul proiect va costa în jur de 1.030.843 de lei fără TVA, fonduri obținute de primărie prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, bani europeni din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală. Ofertele sunt așteptate până pe 31 ianuarie 2019, urmând să fie ales câștigătorul cel care oferă prețul cel mai scăzut.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Smart City Industry Awards, dominate de administrațiile și companiile din Transilvania

Articolul următor

Harta învățământului profesional și dual. Aproape 85.000 de elevi se pregătesc să devină meseriaşi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share