Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cu o tradiţie de 50 de ani în industria textilelor, Secuiana trimite 57% din producţie la export

Producătorul de confecţii Secuiana din Târgu-Secuiesc, judeţul Covasna, cu o tradiţie de 50 de ani în industria textilelor, a finalizat anul 2018 cu o cifră de afaceri de aproape 36 mil. lei (7,7 mil. euro), în creştere cu 2% faţă de anul anterior, scrie Ziarul Financiar. Exportul a crescut anul trecut cu aproximativ 5%, ajungând la o pondere de peste 57% din cifra de afaceri a companiei.

 

”În general putem fi mulţumiţi de evoluţia pieţei din anul 2018, exportul a crescut, la fel şi vânzările prin magazi­ne­le proprii. Pentru anul 2019, ne aşteptăm la o stabilitate, cu creşteri foarte mici la export şi cu speranţa ca vânzările in­terne să rămână măcar la nivelul anului 2018. În industria noastră dacă reuşeşti să realizezi cifrele de anul precedent şi nu mergi în scădere este lucru mare”, a declarat Dobra Laszlo, directorul general al Secuiana, citat de ZF.

Partenerii de afaceri ai Secuiana pe piaţa externă sunt Bruno Saint Hillaire din Franţa, Alberto din Germania, I.C. Group din Danemarca, Adamakos din Grecia, Comeback Fashion din Olanda, Greiff din Germa­nia, dar şi alte com­pa­nii din Anglia, Italia, Irlanda din Nord sau Belgia.

Com­pania co­mer­cializează con­fec­ţii gru­pate în colecţiile Adam’s, Secuiana Gold Collection şi Se­cuiana Men’s Clothing. Capacitatea de producţie a fabricii de textile din Târgu-Secuiesc este de 2.400 de pantaloni pe zi. La finalul anului trecut compania a câştigat un client nou din Anglia, cu care încearcă să dezvolte o colaborare de lungă durată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bancherul român Mihai Precup vrea să schimbe Europa de Est prin dezvoltarea piețelor de capital

Articolul următor

Peste 4.600 de companii formează viitori meseriaşi. Continental, Schaeffler, Draexlmaier, Astra Vagoane Călători Arad - parteneriate cu şcolile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share