Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumuri Bihor și Drumuri Orășenești Oradea, lucrări de întreținere rutieră de peste 19 milioane de euro

Lucrări de întreținere, reparații, amenajări străzi și poduri, în valoare de peste 19 milioane de euro vor fi executate în următorii patru ani în municipiul Oradea.

 

Contractul pentru aceste lucrări a fost atribuit prin licitație deschisă pentru “Executiei lucrarilor de intretineri, reparatii, amenajari strazi, poduri si trafic rutier pentru municipiul Oradea pe o perioada de 4 ani” – 2 loturi. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”. Valoarea contractului este de 88,89 milioane lei, fiind estimată inițial la peste 100 milioane lei, scrie arenacontruct.ro.

 

Lotul 1 – mal stâng Crișul Repede a fost atribuit societății Drumuri Bihor SA Oradea. Valoarea totală finală a contractului a fost de 43,8 milioane lei fără TVA, valoare inițială ajungând la 50,4 milioane lei fără TVA.

Lotul 2 – mal drept Crișul Repede a fost câștigat de către societatea Drumuri Orășenești SA Oradea. Valoarea totală finală a contractului este de aproximativ 45 milioane lei fără TVA, în timp ce valoarea inițială a contractului a fost de circa 50,4 milioane lei.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 4.600 de companii formează viitori meseriaşi. Continental, Schaeffler, Draexlmaier, Astra Vagoane Călători Arad - parteneriate cu şcolile

Articolul următor

Distribuitorul de piese auto Autonet a deschis primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare. Cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share