Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Distribuitorul de piese auto Autonet a deschis primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare. Cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017

Distribuitorul de piese auto Autonet, fondat în Satu Mare, se situează pe locul 91 la nivel național în topul societăților cu cea mai mare cifră de afaceri. Cu trei centre de distribuție și 71 de depozite regionale, Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017. Grupul  are aproape 1.800 de angajați în cele patru țări în care este prezent (România, Ungaria, Slovacia și Slovenia).

 

Distribuitorul de piese auto Autonet a reușit în 2018 să se ridice cu șase poziţii față de clasamentul de anul anterior, a anunțat  într-o conferință de presă managerul de marketing al companiei, Ilonczai Tamas.

„Noi am reuşit anul trecut să creştem cu 8%, să ne menţinem poziţia de lider în România pe care o avem de 16 ani. Împreună cu colegii noştri din Elveţia suntem prezenţi în opt ţări europene, numărul colegilor noştri este în creştere, grupul de firme Autonet cu grupul de firme Swiss Automotive Group (SAG) suntem deja peste 4.000 de colegi care asigurăm mobilitate la nivel de Europa pentru aceste societăţi motorizate.  Realitatea este că noi am reuşit la nivel de companii  româneşti, în 2017 am avut poziţia 98, acum am reuşit să ajungem la poziţia 91 din punct de vedere turn over, adică cifră de afaceri, ceea ce este o veste bună pentru noi”, a declarat Ilonczai Tamas, citat de portalsm.ro.

Autonet a reuşit performanţa de a deschide primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare.

„Am reuşit să deschidem primul depozit robotizat din România, practic nici în ţările vecine nu există deocamdată aşa ceva. Mergem înainte cu aceste dezvoltări, deschidem şi la Budapesta un astfel de depozit robotizat, va mai fi în România un astfel de punct cu sistem performant”, a mai spus acesta.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei, Grupul Autonet este unul dintre cei mai importanți furnizori din segmentul reparațiilor auto din Europa Centrală și de Est, fiind compus din Autonet Import România, Autonet Import Ungaria, Autonet Import Slovenia (furnizori aftermarket pentru segmentul de reparații auto), Lubexpert România, Lubexpert Ungaria, Lubexpert Slovacia (lubrifianți), Forsius (vopseluri auto), Network Systems (IT, Web, agenție marketing), Garage Assist (echipamente de service), A24 (asistenţă rutieră), Dynamic Software Solutions (IT), Point S (anvelope), Autonet Management Company (management).

Autonet Import, cea mai mare firmă a grupului, este cel mai mare furnizor de piese auto din România. Compania a fost înființată în 1996 și deservește clienți în trei țări (România, Ungaria și Slovenia), prin trei centre de distribuție și 71 de depozite regionale.

Grupul Autonet are aproape 1.800 de angajați în cele patru țări în care este prezent (România, Ungaria, Slovacia și Slovenia). Cifra de afaceri pentru anul 2017 a atins 354 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumuri Bihor și Drumuri Orășenești Oradea, lucrări de întreținere rutieră de peste 19 milioane de euro

Articolul următor

Centrul medical Sanovil din Bistriţa, afaceri de peste 6 mil. euro în 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share