Auto Investitii Satu-Mare Ultimele stiri

Distribuitorul de piese auto Autonet a deschis primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare. Cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017

Distribuitorul de piese auto Autonet, fondat în Satu Mare, se situează pe locul 91 la nivel național în topul societăților cu cea mai mare cifră de afaceri. Cu trei centre de distribuție și 71 de depozite regionale, Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017. Grupul  are aproape 1.800 de angajați în cele patru țări în care este prezent (România, Ungaria, Slovacia și Slovenia).

 

Distribuitorul de piese auto Autonet a reușit în 2018 să se ridice cu șase poziţii față de clasamentul de anul anterior, a anunțat  într-o conferință de presă managerul de marketing al companiei, Ilonczai Tamas.

„Noi am reuşit anul trecut să creştem cu 8%, să ne menţinem poziţia de lider în România pe care o avem de 16 ani. Împreună cu colegii noştri din Elveţia suntem prezenţi în opt ţări europene, numărul colegilor noştri este în creştere, grupul de firme Autonet cu grupul de firme Swiss Automotive Group (SAG) suntem deja peste 4.000 de colegi care asigurăm mobilitate la nivel de Europa pentru aceste societăţi motorizate.  Realitatea este că noi am reuşit la nivel de companii  româneşti, în 2017 am avut poziţia 98, acum am reuşit să ajungem la poziţia 91 din punct de vedere turn over, adică cifră de afaceri, ceea ce este o veste bună pentru noi”, a declarat Ilonczai Tamas, citat de portalsm.ro.

Autonet a reuşit performanţa de a deschide primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare.

„Am reuşit să deschidem primul depozit robotizat din România, practic nici în ţările vecine nu există deocamdată aşa ceva. Mergem înainte cu aceste dezvoltări, deschidem şi la Budapesta un astfel de depozit robotizat, va mai fi în România un astfel de punct cu sistem performant”, a mai spus acesta.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei, Grupul Autonet este unul dintre cei mai importanți furnizori din segmentul reparațiilor auto din Europa Centrală și de Est, fiind compus din Autonet Import România, Autonet Import Ungaria, Autonet Import Slovenia (furnizori aftermarket pentru segmentul de reparații auto), Lubexpert România, Lubexpert Ungaria, Lubexpert Slovacia (lubrifianți), Forsius (vopseluri auto), Network Systems (IT, Web, agenție marketing), Garage Assist (echipamente de service), A24 (asistenţă rutieră), Dynamic Software Solutions (IT), Point S (anvelope), Autonet Management Company (management).

Autonet Import, cea mai mare firmă a grupului, este cel mai mare furnizor de piese auto din România. Compania a fost înființată în 1996 și deservește clienți în trei țări (România, Ungaria și Slovenia), prin trei centre de distribuție și 71 de depozite regionale.

Grupul Autonet are aproape 1.800 de angajați în cele patru țări în care este prezent (România, Ungaria, Slovacia și Slovenia). Cifra de afaceri pentru anul 2017 a atins 354 milioane de euro.

Related posts

MADR: Contract pentru exportul a 200.000 de ovine spre Emiratele Arabe Unite. Primul transport, în martie

redactia

BCR a lansat un nou modul cu sfaturi practice pentru antreprenori

Traian Dan

Școală pentru copiii românilor întorși din Italia la Cluj, anunță consulul onorific al Italiei, Massimo Novali

redactia

Romgaz continuă exploatarea unui număr de 11 perimetre petroliere

Stefana Muresan

Iordăchescu&Asociații: COVID-19 și Cybersecurity – sfaturi pentru păstrarea securității datelor

Nicolae Pop

FOTO: Familia Oltean produce 100 % “Tractoare românești” la Reghin

redactia

Trei fabrici de peste 100 mil. euro cu același manager de proiect: CBRE

Ligia Voro

Apulum Alba Iulia, producție la turație maximă

Stefana Muresan

Cemacon, profit operațional în creștere cu 65% în S1

Stefana Muresan

7 monumente, trei din Transilvania, pot fi revitalizate cu finanțare nerambursabilă

Ligia Voro

Lărgirea drumului Timișoara – Moșnița Nouă a depășit o barieră birocratică majoră. Urmează licitația pentru execuție

redactia

Porr Construct a semnat contractul pentru Secţiunea 1 din Autostrada Sibiu – Pitești

Stefana Muresan

NITA SAO, pălăriile pentru regi și regine

Papuc Irina

Un nou record la Aeroportul International Iasi: peste 125.000 de pasageri in august

Stefana Muresan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA activează al treilea laborator pentru prelucrarea testelor pentru COVID-19

Nicolae Pop

Institutul Cantacuzino va participa, la invitația Organizației Mondiale a Sănătății, la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea SARS-CoV-2

Papuc Irina

APIA eliberează adeverințe pentru Măsura 14- Bunăstarea animalelor

Traian Dan

Interviu cu prorectorul pentru Cercetare al Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca: UBB pune accentul pe realizarea proiectului InfoBioNano4Health

Ion Surdu

MAE: Summitul UE de la Sibiu, moment-cheie în Calendarul preşedinţiei României la Consiliul UE

redactia

5 abilități esențiale pentru viitor dezbătute la ediția a III-a a Conferinței Arhitecții Educației!

redactia

Japonezii, interesați să construiască un metrou la Cluj, pe linia Florești – aeroport sau Apahida

Stefana Muresan

DigiRay va aloca 2 milioane de euro pentru preluări și extindere

Nora Dumitrescu

Continental – cu șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare în România – vrea o parte din serviciul de navigație HERE, fosta divizie Nokia

Stefana Muresan

MS | Noul Hyundai Tucson, primele impresii

Leave a Comment