Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrul medical Sanovil din Bistriţa, afaceri de peste 6 mil. euro în 2018

Grupul Sanovil, care cuprin­de un spital, o policlinică, dar şi o farmacie în Bistriţa , a încheiat anul 2018 cu afaceri de peste 6 milioane de euro. Pentru a menţine medicii în spitalul privat, acţionarul Sanovil a mărit salariile angajaţilor cu 30%, însă susţine că această creştere nu se reflectă în buzunarul pacienţilor, scrie Ziarul Financiar.

 

Planurile pentru anul acesta vizează deschiderea unui spital de recuperare şi îngrijiri paleative cu 50 de paturi, un proiect demarat anul trecut, în care s-a investit deja 1 mil. euro. Pe lista de investiţii se află şi o policlinică de 4.500 mp.

Referitor la medicii care vor lucra în noile spaţii construite, proprietarul Sanovil a spus că nu sunt uşor de găsit, aceasta fiind una dintre cele mai mari provocări, însă nu simte criza medicilor atât de acut până în prezent. În spitalul privat din Bistriţa lucrează circa 200 de persoane.

Spitalul a fost deschis iniţial ca unitate de obstetrică-gine­cologie şi neonatologie-pe­dia­trie, dar s-a extins, mărindu-şi gama de servicii medicale oferite. Din acţionariatul Sanovil fac parte Gavrilaş Mureşan, care este şi medic primar în secţia de obstetrică-ginecologie, şi Cristian Mureşan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Distribuitorul de piese auto Autonet a deschis primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare. Cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017

Articolul următor

Infrastructură navală nouă, drumuri și căi ferate de 90 mil. euro în portul Galați. Finanțare din fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share