Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sistem GPS în autobuzele din Alba Iulia. Călătorii pot vedea în timp real traseul și succesiunea stațiilor

Soietatea de Trasport Public Alba Iulia a început să monteze pe mijloacele de transport în comun proprii un sistem GPS prin care călătorii pot vizualiza în timp real stațiile de pe ruta autobuzului, iar la oprirea în stație, pot afla care vor fi următoarele stații de pe traseu, scrie ziarulunirea.ro.

„Din luna noiembrie, am început să implementăm un sistem prin care călătorii pot vedea pe un monitor instalat în mijloacele de transport succesiunea stațiilor pe o hartă digitală, iar la oprirea în stație pot afla și care vor fi următoarele 3 stații de pe traseu.

Până în acest moment, am implementat acest sistem pe 14 autobuze și 14 microbuze, inclusiv care circulă pe sate, urmând ca până la sfârșitul lunii ianuarie să instalăm acest sistem pe întregul parc auto al STP Alba Iulia”,a declarat, pentru sursa citată, informaticianul Teodor Barbu, care a montat sistemul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Fabrica de medicamente Hyperion din Iași, achiziționată de investitori din Bulgaria și Belarus

Articolul următor

Adrian Volintiru, Romgaz: Termocentrala pe gaz de la Iernut, finalizată în proporție de 74%

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share